Plastika očních víček

Méně intenzivní slunce nám vytváří ideální podmínky pro podstoupení plastiky očních víček. Jde o krátký zákrok v místním znecitlivění, který rozjasní vaše oči, odstraní slzení, pocity pálení či bolesti.
Pro koho je zákrok určený? "Plastika očních víček je určena mužům i ženám, obvykle se k ní přistupuje tehdy, když kožní nadbytky vadí z estetického či funkčního hlediska," říká zakladatel kliniky INTER CLINIC Praha-Radotín Milan Dvořák. Nejčastěji tuto operaci podstupují lidé nad 45 let, ale výjimkou nejsou ani lidé mladší. Podzimní měsíce jsou pro operaci ideální, neboť jizvičky se nesmí vystavovat přímému slunci.
Cena operace je dostupná prakticky každému: operaci horních víček v INTER CLINIC pořídíte jen za 10 500 Kč, spodní víčka vás vyjdou na 11 500 Kč.

Korekce horních očních víček
Autor: INTER CLINIC

Zvětšení prsou

Konec letních radovánek a čas kabátů a teplých svetrů svědčí také úpravě poprsí. Jen málo žen chce rekonvalescenci prožívat v létě ve stahovacím prádle bez možnosti si užít koupání a další aktivity.
Zvětšení prsou dnes podstupují ženy všech věkových kategorií, a to proto, že se silikonovými implantáty lze kojit a také už se implantáty nemusí postupem času měnit. Proto zvětšení prsou volí nejen ženy po těhotenství, u nichž atrofovala prsní žláza, ale také ženy velmi mladé, které ještě nerodily.

V INTER CLINIC stojí zvětšení prsou 59 900 Kč a zahrnuje osvědčené silikonové implantáty německé výroby i pobyt na klinice. Zákrok lze pořídit na splátky, a to i bez navýšení.

Zvětšení prsou implantáty
Autor: INTER CLINIC

Vlasová mezoterapie

Slunce, slaná či chlorovaná voda - to vše je pohroma pro naše vlasy. A proto s podzimem přichází nejvyšší čas pro jejich regeneraci.  "Vlasová mezoterapie je ideální způsob, jak vlasovým kořínkům dopřát adekvátní výživu," vysvětluje Milan Dvořák, který už téměř 25 let vede v INTER CLINIC vlasovou poradnu.

Šestitýdenní kůra vitamínů, aminokyselin, peptidů a dalších důležitých látek, vpravovaná mikrojehličkami do vlasové pokožky, je přesně tím, co naše vlasy po létě uvítají.
A pozor - v INTER CLINIC právě probíhá 50 % sleva na vlasovou mezoterapii: kůru čítající 6 sezení získáte jen za 6 300 Kč.

Aplikace vlasové mezoterapie
Autor: INTER CLINIC

Máte zájem letošní podzim využít ke zkrášlení vašeho těla? Domluvte si v INTER CLINIC bezplatnou konzultaci. Plastická chirurgie INTER CLINIC Praha-Radotín je jednou z nejstarších privátních klinik v České republice. Za téměř 25 let existence už obsloužila desítky tisíc klientů.
Bezplatnou konzultaci si můžete sjednat na tel: 732 300 900 či emailu recepce@interclinic.cz
Více na stránkách http://www.interclinic.cz/