Ztráta pigmentu či vlasů je řešitelná! 

Vitiligo, jak se ztrátě pigmentu říká, nenacházelo do nedávné doby opravdu účinnou léčbu. Nicméně z nejnovějších lékařských výzkumů vyplývá, že právě ona kombinovaná regenerativní medicína je tou pravou metodou k vyléčení. Princip spočívá v aplikaci plazmy obohacené o krevní destičky přímo na postižená místa. Následným krokem je ošetření excimerovým laserem XTRAC, který svými paprsky léčí a dopomáhá k rychlému zahojení. To vše při minimální zátěži organismu. Stejný princip léčby se využívá i při ztrátě vlasů, tzv. alopecii, kde taktéž dochází k maximálním výsledkům hned po prvních ošetřeních. V Derma Medical Clinic jsou jediní, kteří tuto metodu léčení v České republice používají!    

Pacientka s rozsáhlým vitiligem před léčbou a následně po léčbě. Bílá místa opět zapigmentována.
Autor: Derma Medical Clinic s.r.o.

Plíseň nehtů – problém na dlouhé lokte?

Plíseň nehtů může být mnohdy dlouhodobý problém. Jak se ho ale zbavit? Zaručeně funkční mastičky opravdu nejsou stoprocentní. V Derma Medical Clinic používájí technologii CoolBreeze, se kterou mají excelentní výsledky. Během ošetření je nehet a nehtové lůžko ozářeno laserem, plocha se tím zahřeje a plíseň zabije. Vše je bezbolestivé a účinnost v této léčbě je až 98 %. 

Nehet před a po léčba speciálním laserem CoolBreeze
Autor: Derma Medical Clinic s.r.o.

MUDr. Michael Sičák o Derma Medical Clinic

Na naší klinice se snažíme poskytovat ty nejmodernější způsoby léčby, které současná medicína nabízí. Kombinovaná regenerativní medicína je opravdu přelomová a představuje dnes špičku v ošetření estetických a dermatologických problémů. Proti neodbytné plísni nehtů bojujeme technologií CoolBreeze, která opravdu s plísní zatočí  a je neuvěřitelně rychlá,“ říká MUDr. Michael Sičák, majitel Derma Medical Clinic.

Plazmová léčba dopomohla k opětovnému nabytí vlasů
Autor: Derma Medical Clinic s.r.o.

Proč zrovna já?!

 „Po menopauze mi začaly vypadávat vlasy. V tehdejší době se ještě příliš nějaká hormonální léčba neřešila. Když jsem zašla za naším závodním lékářem, tak jenom mávnul rukou a odbyl mě, že je to normální. Co jsem měla dělat. Postupem času mi to ale bylo opravdu proti srsti. Už jsem se nelíbila sama sobě a začala hledat řešení. V Derma Medical Clinic ke mně přistupovali opravdu s vřelým a profesionálním přístupem a výsledky po léčbě  byly neuvěřitelné. !JÁ MÁM ZASE VLASY!. Tuto větu jsem si zakřičela před zrcadlem, když jsem viděla vyrážet první pramínky. Dnes již mám vlasy jako zamlada a jsem opravdu šťastná. Děkuji!“ popisuje svoji zkušenost Zdena, 65 let, Praha.

Zkuste důkaz místo planých slibů 

V Derma Medical Clinic vám velmi rádi pomohou s nalezením opětovného sebevědomí. Za  problémy s pigmentací či vypadáváním vlasů se nemusíte již stydět. Navštivte jednu z jejich poboček. Více informací naleznete na webových stránkách Derma Medical Clinic.