Můžete nám říci něco bližšího o vašich výrobcích týkajících se růstu vlasů, na něž je v současné době takový ohlas?

Naše firma se zabývá distribucí kosmetiky australskomaďarské firmy zn. THERMAL. Všechny výrobky samozřejmě prošly klinickou atestací.

Co říkáte neuvěřitelnému ohlasu zejména na výrobek, který podporuje růst vlasů?

Tento výrobek je připraven výlučně na přírodní bázi. Obsahuje minerální látky, proteiny, včelí produkty, olej z kukuričných klíčků, vitaminy E, D, B a jiné přírodní látky. Výsledky jsou, jak jste podotkl, téměř neuvěřitelné. Proto naši vlasovou kosmetiku užívají tisíce zákazníků na celém světě.

Jak se váš přípravek aplikuje?

Aplikace je velmi jednoduchá. Jedna kúra se skládá ze dvou částí, a to ze 2 ks krému TH, který se vtírá k vlasovým kořínkům, a 1 ks šampónu TH, kterým se vlasy po 20 minutách působení krému umyjí. U těžších případů u mužů i žen někdy doporučujeme absolvovat více těchto kompletních kúr. Přesný návod k použití je přiložen u každého z výrobků.

Kde lze koupit vaše výrobky a v jakých cenových relacích?

Jelikož v současnosti nejsou výrobky běžně k dostání v lékárnách, může si každý zákazník přípravky koupit nebo objednat u firmy SENS: 697 01 KYJOV, KOMENSKÉHO 606, telefon: 518 615 091, a to TH krém za 330 Kč a TH šampón také za 330 Kč, jedna kúra za 990 Kč.