Úderem 15. hodiny bude k poslechu i tanci hrát skvělá kapela Parťáci, kterou v 15:30 přeruší oficiální přivítání návštěvníků generálním ředitelem lázní, Bc. Františkem Ochem, panem farářem Mgr.  Jiřím Čeplem, O.Melit a starostou obce Mšené-lázně, Ing. Josefem Bížou. Všichni se těšíme na vystoupení mažoretek a skupiny historického šermu. Během celého odpoledne budou lákat naše lázeňské stánky s grilováním, nápoji a občerstvením, stánky s ochutnávkou tradičních lázeňských produktů, ochutnávky skvělých vín a sýrů, venkovní masážní salonek a výstava historických fotografií. Děti zabaví hry o ceny a dětská zábavná dílnička. Pokud bude hezky, hosté si rádi užijí i kočáru taženého koňmi a další zábavný program.

Autor: Archiv Lázně Mšené

Vyvrcholením programu bude podvečerní návštěva Jeho Eminence Dominika kardinála Duky, arcibiskupa pražského. Pan kardinál požehná naši nové lázeňské kapli Salve, zrekonstruované z původního lázeňského objektu ke službám nejen věřícím hostům, ale všem návštěvníkům lázní, jako pravá Oáza klidu a pohody...

Autor: Archiv Lázně Mšené

V současnosti Lázně Mšené nabízejí především perfektní péči o pohybové ústrojí, pooperační stavy a pomoc při nervových onemocněních. Pro svou polohu nedaleko Prahy, genius loci areálu s historickými lázeňskými budovami a skvělý personál jsou Lázně Mšené oblíbené také klienty samoplátci, kteří hledají klid, odpočinek a rádi se nechají hýčkat při masážích, koupelích a oblíbených zábalech zdejší léčivé slaniny… Nabízené lázeňské programy a přehled více než 100 lázeňských léčebných i relaxačních procedur naleznete na www.msene.cz.

Projekt podpořen Ústeckým krajem.
Autor: Ústecký kraj