Jan Rosák

Vyzkoušel jsem opravdu mnoho přípravků na klouby, které se dle pokynů výrobců mají užívat dlouhodobě. Byl jsem tedy trpělivý. V mém případě se po poctivém využívání všech těch produktů neukázalo vlastně nic.

Změna přišla až s tím, že jsem objevil Barny’s Celadrin. Upřímně řečeno Celadrin jsem objevil v zahraničí. Uvědomil jsem si, že Celadrin je asi jediný přípravek na klouby, který se prodává jak u nás, tak i ve světě.

Barny’s Celadrin v mém případě funguje spolehlivě a rychle. Ranní ztuhlost kloubů zázračně zmizela a nejenom to.

Jsem toho názoru, že bez pravidelného pohybu klouby churaví. Někdy je však člověk s přibývajícím věkem v pohybu omezen. Je to pak začarovaný kruh. Člověk by se rád pohyboval, ale nejde to. Barny’s Celadrin mi pomáhá být stále aktivní a sportovat. Manželka často v mém občanském průkazu klepe na datum mého narození a já na oplátku klepu na Barny’s Celadrin. Pak si jdu v klidu hrát třeba tenis.

Autor: Biopol GN

Prof. Guy Vann Elsacker DrSc.

Celadrin je známá značka a v tomto směru Celadrin v ČR opravdu nemá konkurenta. Odlišnost vidím v tom, že Barny’s Celadrin působí jinak než přípravky s obsahem kolagenu anebo třeba glukosaminu sulfátu. Je mnohem rychlejší a má zcela jiný mechanismus účinku.

Autor: Biopol GN

Emeri rezident kanadské obchodní komory, člen správní rady Anglo-American University – Ing. Peter Formánek

Barny’s Celadrin je můj přípravek na klouby. Celadrin je nejenom v Kanadě, ale i ve světě doporučovaným a respektovaným prostředkem na klouby. V Kanadě si vážíme značek jako je Celadrin, protože dělají Kanadě dobré jméno.

Autor: Biopol GN

Celadrin je významným partnerem FIMS

FIMS je Mezinárodní federace odborníků při Mezinárodním olympijském výboru. Jsme pyšní na skutečnost, že může být Celadrin partnerem této mezinárodní organizace. Celadrin je respektovaný nejenom lokálně v České republice, ale po celém světě. Věříme, že to je záruka spokojenosti pro všechny věkové skupiny.

Více informací naleznete zde.