Lázeňský areál tvoří sedm stylových lázeňských pavilonů. Je jen na vás, dáte-li přednost ubytování například v nejstarší budově Říp z roku 1796 nebo v nejnovější zrekonstruovaném objektu Villa Kyselka. Každý z pavilonů má svůj genius loci, stejně jako secesní restaurační pavilon Dvorana z roku 1905, na které se podílel známí Ing. Arch. Jan Letzel.

Autor: Archiv Lázně Mšené a fotobanka imagio.cz

Lázně nejen pro starší věkovou klientelu

Ačkoli Lázně Mšené v sobě nesou dodnes punc starých časů, patří zároveň k nejmodernějším zařízením u nás, o čemž svědčí i bohatá nabídka léčebných procedur a wellness služeb. A protože prožívání lázeňských a wellness zážitků ve dvou je jedním z nejpříjemnějších současných trendů, nechybí ani pobytové balíčky na víkend či týden a jednotlivé procedury, které si můžete ušít na míru. Nespojujte si tedy lázně s dlouhým, několikatýdenním pobytem. Do lázní ale mů­žete vyrazit i doslova na otočku. V Lázních Mšené naleznete krátký pobyt s pří­značným názvem „Lázně na zkoušku“ kde I za dva dny toho stihnete až až. Balíček pro ženy obsahuje mimo ubytování a stravování také bylinkovou koupel, aroma masáž zad, lázeň s esencí růží nebo parafínový zábal na ruce. Muži se mohou těšit na pivní relaxační lázeň nebo konopnou masáž zad.

Autor: Archiv Lázně Mšené a fotobanka imagio.cz

Romantický víkend pro dva

Pokud si můžete dopřát celý prodloužený víkend, vrchovatou porci rozmazlování vám naservíruje romantický pobyt pro dva. Během pobytu si vychutnáte společnou klasickou masáž, plavání se šampaňským a společné prohřátí v sauně. Báječný pocit vám dodá také čokoládová koupel a wellness manikúra, zatímco pro partnera bude připravena chmelová koupel a pedikúra. A zlatý hřeb? Žádný romantický pobyt se neobejde bez romantické večeře a tříchodové menu při svíčkách vás v tomto ohledu rozhodně nezklame. Pokud toužíte po originálnějším vyznání lásky, zapůjčte si deku a polštářky, nezapomeňte na koš s dobrotami a uspořádejte si dokonalý letní piknik.

Autor: Archiv Lázně Mšené a fotobanka imagio.cz

Další inspiraci jak si okořenit vztah a načerpat s partnerem nové zážitky najdete na www.msene.cz.