Můžete jim totiž nadělit dárky, které zlepší jejich paměť a koncentraci. A dobrá paměť je obzvláště ve vysokém věku k nezaplacení!

Autor: Swiss Pharmaceutical Investment

DESKOVÉ HRY
Že je to dárek pro děti? Pokud se vaši prarodiče občas starají o vnoučata, přijdou jim vhod. Vsaďte na ty, které sami kdysi hráli a dobře je znají. Budou se tak snáze orientovat, procvičí si koncentraci a strategické myšlení. Navíc, kdo by si nechtěl zavzpomínat na takové hry, jako byly třeba Dostihy a sázky?

KNIHA HÁDANEK
Nemusí to být zrovna Sýkorův Špalíček, sáhněte po hádankách pro dospělé. Uvidíte, jak se najednou v domácnosti rozhostí ticho, když dědeček zasedne ke knížce a začne přemýšlet nad zdánlivě neřešitelným rébusem. Jen pozor na vedlejší efekt – nejbližší rodina bude brzo řešit s podarovaným.

MAXIMÁLNÍ GINKGO
Jste zastánci přírodních doplňků stravy z lékárny? V tom případě nadělte GinkgoMax® +LECITIN s vysokým obsahem extraktu Ginkgo biloby. Díky tomu pomáhá přípravek udržovat paměť s nárůstem věku, snižuje její ztrátu a působí na myšlenkovou koncentraci. Lecitin je zase považován za vynikající zdroj cholinu – pro mozek velmi důležité látky. Synergické působení lecitinu a ginkga a nejmodernější technologie výroby navíc zvyšuje účinnost přípravku na maximum.

Nyní ve vašich lékárnách také v dárkovém balení s teplými, chytrými rukavicemi pro dotykové displeje.

Autor: Swiss Pharmaceutical Investment

SÉRIE DOKUMENTÁRNÍCH DVD
Jsou vaši rodiče či prarodiče doslova blázni do dokumentů? Pokud se od nich nedokážou odtrhnout a pořád se chtějí dozvědět nové věci, darujte jim série jejich oblíbených dokumentárních pořadů na DVD.

UNIVERZITA TŘETÍHO VĚKU
Přihlaste své prarodiče na univerzitu třetího věku. Na rozvíjení znalostí a sociálních schopností není nikdy pozdě. Tento program nabízí například Univerzita Karlova v Praze, Univerzita Palackého v Olomouci nebo Slezská univerzita v Opavě.

NOVÉ ZÁŽITKY
Vyhodit ze zajetých kolejí, to je občas to jediné, co může člověka probudit a rozproudit v něm krev. Co takhle darovat vhodný zážitek, třeba v podobě řízení porsche, letu padákem nebo jízdu se psím spřežením?

TANEČNÍ KURZ PRO POKROČILÉ
Na tanec nikdy není pozdě. Takřka v každém městě probíhají každoročně taneční kurzy pro dospělé, ať už začátečníky nebo pokročilé. Co se tak v 60ti naučit konečně tangu nebo sambě? Pohyb je skvělou prevencí před komplikacemi pohybového aparátu a také okysličuje krev, která tak lépe vyživuje mozek a další orgány.

Tak co? Pomohli jsme vám?