Běžně se stává, že vlasy vypadávají v hojném počtu novorozencům, dětem v pubertě a samozřejmě i lidem ve stáří. Jestliže se ale neřadíte ani do jedné skupiny a máte neodbytné tušení, že plná hrst vypadaných vlasů každý den nesignalizuje nic dobrého, je na čase to začít řešit s odborníkem.

Autor: Swiss Pharmaceutical Investment LLC

Boj na mnoha frontách

Bohužel, nepřítel, který ničí vaše vlasy, nemusí být jen jeden. Na vlasy doléhá špatně zvolená úprava, hormonální změny, venkovní prostředí a další faktory. Kdy začne být tento problém skutečně vážný? Uvádí se, že za nadměrné vypadávání vlasů se považuje více než 100 vlasů za den. Existuje i další pomůcka: Sevřete mezi dvěma prsty zhruba 20 vlasů a pomalu a pevně stahujte sevření až po konečky. Zůstane-li vám mezi prsty více než 6 vlasů, mělo by to být pro vás varování.

Nejčastěji se na stav vlasů podepisují hormonální změny (těhotenství, porod, menopauza), kdy hladina estrogenu v těle ženy kolísá, což se projevuje i na růstu a vypadávání vlasů. Mezi další faktory patří i onemocnění štítné žlázy, užívání léků, stres nebo vlasy těsně stáhnuté do drdolu či ohonu. Velmi důležité je i to, jak se stravujete. Jídelníček, který neobsahuje dostatečné množství důležitých stopových prvků, aminokyselin nebo vitaminů, se negativně zapisuje do struktury vlasů.

Autor: Swiss Pharmaceutical Investment LLC

Výživa vlasových cibulek je klíčová

Pro boj s vypadáváním vlasů byl vyvinut jedinečný doplněk stravy Reneval NeoTM , který působí již od 1. týdne pravidelného užívání a jehož složení odpovídá nejnovějším vědeckým poznatkům o výživě a růstu vlasů. Reneval NeoTM obsahuje unikátní  STOP-LOSS-HAIR complex™ tvořený vyváženým množstvím aminokyselin, minerálů, vitamínů, nenasycených kyselin a také extraktů z pivovarských kvasnic, zlatého prosa a obilných klíčků. Účinné a sofistikované složení  Renevalu Neo, obohacené o biotin a zinek, který omezuje vypadávání vlasů, podporuje jejich normální růst a především zvyšuje pevnost vlasů a zabraňuje jejich předčasné lámavosti.  Synergické působení všech obsažených látek zajišťuje rychlou účinnost.

Silné složení Renevalu Neo je na přírodní bázi, takže jej mohou užívat těhotné i kojící ženy, kterých se právě problémy s vlasy často týkají.

Nyní navíc skvělá nabídka!

Reneval Neo™  nyní zakoupíte s 30% slevou navíc v rámci ČR s dopravou ZDARMA. Přípravek objednávejte na www.RenevalNEO.cz. Při nákupu nezapomeňte uplatnit Váš slevový kód AL11. Nabídka platí do 30. 11. 5. 2014.