K nadcházejícímu jaru však patří nezbytná očistná kúra. Neodkládejte ji! Dopřejte si ji také v srdci jesenických hor.  Přijeďte do Priessnitzových léčebných lázní strávit báječnou dovolenou nabitou jarní svěžestí a znovuzrozenou energií.

Autor: Priessnitzovy léčebné lázně

Priessnitzovy léčebné lázně jsou totiž obklopeny vrcholky hor, které lákají jak ke sportovním výkonům, tak pohodovým procházkám dechberoucí krajinou. Jejich unikátní poloha z nich činí jedno z nejčistších míst v Evropě, jejich historie nejstarší vodoléčebné lázně na světě, jejich služby jedny z nelepších lázní v zemi. Služby Priessnitzových léčebných lázní doporučuje mimo jiné jejich nová tvář moderátorka Gábina Partyšová.

Autor: Priessnitzovy léčebné lázně

Přesvědčte se však o blahodárné síle jesenické přírody a lázní sami! Pro nadcházející období pro vás Priessnitzovy léčebné lázně připravily nejeden pobyt, který vám svěžest a energii vlije přímo do žil.

 Ze zimy vás skutečně probudí speciální svěží menu Jarní probuzení s masážemi, pohybovou terapií, a speciální leknínovou koupelí. Energií vás naplní neobyčejný pobyt Priessnitzův elixír inspirovaný metodami zakladatele lázní Vincenze Priessnitze.

Autor: Priessnitzovy léčebné lázně

V Jeseníku nezapomínají ani na svátky jara. Po dni plném relaxace v rámci Velikonočního pobytu vás čeká tradiční velikonoční menu, ukázky velikonočních obyčejů a chybět nebude ani výtvarná velikonoční dílna nejen pro děti.

Autor: Priessnitzovy léčebné lázně

Svým dětem dopřejte zimní radovánky v Jeseníkách v kombinaci s odbornou lékařskou péčí. Pouze pro vaše ratolesti jesenické lázně připravili speciální pětidenní pobyt Dýchejte zdravě, který je určen především pro rodiny z oblastí postižených smogem. A jarní prázdniny k relaxaci těla i mysli nemusí využít jen děti. Nevšední odpočinek v jesenických horách by si neměli nechat ujít ani jejich učitelé. Speciální Relaxační pobyt pro pedagogy je jim ušit přímo na míru.

Autor: Priessnitzovy léčebné lázně

Dopřejte si tedy přísun jarní energie a svěžesti v Priessnitzových léčebných lázních.