Vypadávání vlasů trápí nejenom řadu mužů, tento problém se týká i mnoha žen. V e-shopu Netmedik.cz ale nyní nabízejí celou řadu pomůcek a přístrojů, které pomáhají prokrvit pokožku na hlavě, vlasové kořínky zbaví nežádaných bakterií a nečistot a stimulují růst nových vlasů.  Jejich každodenním používáním už po několika dnech zjistíte, že vlasy začínají houstnout a zpevňovat se:

BOKOMA - masážní metlička
Autor: netmedik.cz
Tato unikátní masážní metlička Bokoma například slouží ke stimulaci pokožky hlavy a celé vlasové části. Navozuje příjemný pocit (uvolní se endorfin – hormon štěstí). Vylepšíte si paměť a koncentraci. Masáží celé hlavy odbouráte nebo potlačíte stres, úzkost, podrážděnost nebo nespavost. Masáží současně stimulujete podkožní buňky a tak napomůžete růstu vlasů i zlepšení jejich kvality.

Zastřihávač HANDY CLIPPER
Autor: netmedik.cz
Zastřihávač HANDY CLIPPER je velice variabilní, se systémem 360°, je robustní, ale velice jednoduše použitelný, určen pro domácí využití, 7 nástavců, díky nimž si nastavíte libovolnou délku sestřihu, silné keramické nože nevyžadující broušení, dobíjecí systém napájení, díky rotující funkci se dostanete na jakékoliv místo...

Laserový kartáč s infra terapií pro zdravý růst vlasů HAIRBOOST-II
Autor: netmedik.cz
Laserový kartáč s infra terapií HAIRBOOST-II je určen pro zdravý růst vlasů, regeneruje vlasové kořínky, posiluje vlasy slabé. Stačí jej používat jen 10 minut denně.  Navíc se velice snadno používá bez jakýchkoliv vedlejších účinků - jen lehce a pomalu češete vlasy a masírujete pokožku hlavy v místech s úbytkem vlasů, nebo i bez vlasů.

Fotogalerie
4 fotografie