Přitom léto je pro mnohé, kteří plánují svou operaci očí, velmi vhodným obdobím právě z důvodu často výrazně nižšího pracovního vytížení. Ale i laserová operace očí představuje investici, která se sice brzy vrátí, ale investovat se do ní musí.

„Naši pacienti občas musí své rozhodnutí, podstoupit laserovou operaci, odložit z důvodu nenadálých finančních potřeb,“ popisuje situaci Petr Kocian, ředitel očních klinik NeoVize Brno a DuoVize Praha. A dodává: „Nabídka vhodných finančních produktů na tento druh půjčky či splátkového prodeje na trhu v České republice není dostatečná. Půjčit si sice můžete na cokoliv, ale půjčky jsou stále velice drahé. Mimo jiné u nás se nesetkáte se sankcí za předčasné splacení. “ Pokud byste v současnosti hledali vhodný finanční produkt na financování třeba právě laserové operace očí, tak zjistíte, že náklady se budou pohybovat v pásmu 20-39% RPSN.

Autor: Profimedia.cz

 „Rozhodli jsme se, že našim pacientům nabídneme sami vlastní časově rozložené financování zákroku. Podmínky jsme stanovili velmi jednoduše a přesně: Platba 50% před zákroku a 50% v 12 pravidelných měsíčních splátkách. Tyto splátky nejsou úročeny, pacient neplatí žádné skryté poplatky za zpracování apod. Zaplatí pouze částku za zákrok,“ popisuje nový produkt NeoLASIK na splátky ředitel Kocian.

Pokud tedy pacient zvolí NeoLASIK HD, tak jednorázově zaplatí 24.000,- a následně v průběhu 1 roku ve 12 měsíčních splátkách 24.000,-. Výše měsíční splátky tedy bude pouhých 2.000,-.

„Výhody, které našim pacientům laserové operace přinášejí, jsou obrovské. A je škoda, když se jich musí vzdávat jen kvůli momentálnímu nedostatku volných finančních prostředků. Věříme, že pacienti náš nový produkt ocení, budou jej hojně využívat a že jim pomůže užívat si svobodného života bez brýlí a kontaktních čoček,“ dodává Kocian.

Nový produkt NeoLASIK na splátky je možné využít na financování laserové operace očí – NeoLASIK a NeoLASIK HD.

Autor: Profimedia.cz

Tak dovolená nebo laser?

Letošní léto není třeba volit mezi dovolenou nebo laserovým zákrokem. NeoLASIK na splátky je spuštěn do zkušebního provozu právě na letní měsíce. Takže pokud jste udělali rozhodnutí, že laser ještě ne, tak jej rychle změňte a zavolejte.

Zvolit můžete také NeoLASIK HD - moderní způsob léčby dioptrií femtosekundovým a excimerovým laserem, který je zárukou stálosti a přesnosti výsledku zákroku a tím nejvyšší kvality zraku.  „Podkladem pro práci laseru je digitální mapa oka zkonstruovaná na základě měření oka speciálním přístrojem, který měří optickou soustavu oka v několika stech bodech. Dokáže zachytit a popsat i drobné, ale zrakově velmi významné nepravidelnosti optického systému oka, které v průběhu zákroku pak laser také ošetřuje,“ vysvětluje MUDr. Věra Kalandrová, primářka Oční kliniky NeoVize. Samotný zákrok trvá pouhé minuty. Je zcela bezbolestný a bezpečný. Před vlastním zákrokem podstoupíte podrobné vstupní vyšetření, které trvá přibližně 3 hodiny a není možné jej provést ve stejný den jako zákrok. V průběhu vyšetření jsou zjišťovány velmi jemné a přesné hodnoty vašeho oka tak, aby zákrok mohl být proveden výhradně individualizovaně, tzn.byl na míru ušit přímo na vaše oko.

A co dodat na závěr?

Všechny metody jsou nebolestivé a rekonvalescence probíhá velmi rychle. Takže pokud se rozhodnete včas, stihnete si ještě užít léta naplno a hlavně bez brýlí a finančního stresu.

Více informací se dozvíte na www.duovize.cz/cs/neolasik-na-splatky-bez-navyseni-257/, www.neovize.cz/cs/neolasik-na-splatky-bez-navyseni-3140/, nebo navštivte přímo Oční kliniku Neovize, Oční kliniku Duovize, kde vám odborníci rádi poradí.