LTE je až posledním kritériem výběru

„Bohužel někteří lidé si vybírají mobily se staršími technologiemi. To, že udělali chybu, zjistí až v okamžiku, kdy porovnají rychlost připojení k internetu na svém telefonu s jiným, který LTE podporuje, “ uvádí O2 Guru Ondřej Horák z karlovarské prodejny. Z průzkumu agentury Data Collect vyplývá, že při koupi chytrého telefonu rozhoduje podpora Wifi následovaná kapacitou baterie. O poznání méně se lidé zaměřují na podporu nejnovějších mobilních technologií  - na podporu 4G LTE by se ptali až na 13. místě ze 16. „Pokud chcete svým blízkým udělat radost a pořídit jim opravdové mobilní zařízení s možností rychlého připojení k internetu, rozhodně vybírejte z přístrojů, které 4G LTE umí,“ radí O2 Guru Ondřej.

Je z čeho vybírat

Zatímco dříve podporovaly tuto technologii jen ty nejdražší mobily, nyní lze například u O2 pořídit LTE mobil už za 3295 korun – Alcatel OT POP 2. V ceně do čtyř tisíc korun lze vybírat z celkem čtyř modelů různých výrobců. Za 4295 lze koupit přístroj Nokia Lumia 635 s operačním systémem Windows Phone. Podporu LTE mají také nové přístroje Apple – například iPhone 5c lze pořídit už za 11 280 Kč.

Vysokorychlostní mobilní internet 4G LTE může být i přímo v tabletu. Například Alcatel OT POP 7s přijde u O2 na 4680 Kč, ale vybírat lze z osmi různých modelů se 4G LTE. V nabídce nechybí ani různé mobilní i stabilní 4G LTE modemy pro připojení notebooku či jiných zařízení.

Více naleznete ZDE!

Fotogalerie
4 fotografie