Pokud Váš muž nesportuje, nerybaří, neholduje alkoholu ani počítačovým hrám a ke kutilství má odpor, není výběr užitečného dárku snadný. Nezoufejte, protože existuje záliba, která spojuje téměř všechny muže, a tím je automobil. I když váš blízký nemusí být dennodenně skloněný pod kapotou vozu nebo sledovat každý díl Autosalonu, vůz zcela jistě pravidelně používá. Zapomeňte však na nákup nudných vůní do auta, dálničních známek, nevhodně zvolených potahů nebo neoriginální navigace. Darujte vašemu muži praktický a přesto zcela originální dárek, který je úplnou novinkou na českém trhu a zaručeně ho ocení každý řidič. Tím správným dárkem je DriverS-kit!

Autor: SURVIVAL Company

Ptáte se, o co vlastně jde? DriverS-kit je nouzové minizavazadlo na cesty, které řidiči i posádce vozu pomůže přečkat nečekané situace na silnici. Ať už řidiče zaskočí náhlá porucha na vozidle, kolona na dálnici nebo ho ve voze uvězní sněhová kalamita, s DriverS-kitem bude situace snadnější. Odolné a znovuuzavíratelné balení obsahuje jedenáct užitečných předmětů, které dříve či později přijdou každému řidiči vhod. Naleznete v něm nezbytnou zásobu tekutin ve speciálním odolném balení nepodléhajícím zkáze ani mrazu i speciální energy tyčinky poskytující potřebné kalorie. Dlouhé čekání v nevytopeném voze zpříjemní ohřívač těla s výhřevností v délce až šesti hodin a izotermická folie zabraňující úniku tělesného tepla.

Autor: SURVIVAL Company

Při poruše vozidla nebo výměně pneumatiky při ztížených povětrnostních podmínkách přijde řidiči vhod pláštěnka, svítilna na dynamo, pracovní rukavice, roušky i vlhčené ubrousky. Součástí DriverS-kitu jsou i startovací kabely, které chybí ve výbavě většiny vozů! Nikdo nechce zůstat stát za svodidly a bezmocně čekat na pomoc druhých nebo zůstat uvězněn ve vozidle v místě na kilometry vzdáleném od čerpací stanice. Darujte vašemu muži DriverS-kit, který pomůže přečkat celých 24 hodin uvnitř vozu, a věřte, že vám dříve či později opravdu poděkuje.

Veškeré informace o DriverS-kitu naleznete na www.s-kit.cz.