Drobnosti, které potěší

Nevíte, co darovat svým prarodičům? Co takhle originální bytový doplněk? Můžete vybírat například z různých ozdobných svícínků, tapet na stěny, dekoračních polštářků či vonných směsí, které dokáží provonět celý byt.  Praktickým dárkem jsou například i jídelní sady, které můžete dnes nakupovat v rozličných dezénech.

Jak potěšit kolegy z práce?

Těžší úkol jsou pak dárky pro osoby, které zase tolik neznáte. Já osobně věřím, že dárkový koš s pochutinami nikoho neurazí. Záleží pouze na vás, jakou zvolíte náplň. Někoho potěší ryze české dobroty, někdo zas dává přednost neotřelým a exotickým chutím.  A hlavně - láhev dobrého vínka potěší snad opravdu každého.

Autor: Shutterstock

Odreagování pro domácí kutily

V této předimenzované době si nejeden muž rád odpočine a vypne mozek při manuální práci. Vhodným dárkem pro kutila mohou být tedy různé sady nářadí či kvalitní pila na dřevo. Největší radost pak svému kutilovi uděláte klasickým švýcarským nožem, který může disponovat až 29 funkcemi. Nezapomeňte! Ne nadarmo se říká „Každý muž má mít svůj vlastní nůž“.

Co pro domácí hospodyňky?

Určitě ve svém okolí naleznete ženu, která bere jako svůj životní úkol zajistit pro své nejbližší teplo rodinného krbu. Čím tyto ženy obdarovat? Trh nabízí širokou škálu různých domácích pomocníků, od robotů na vaření až po parní čističe.

Pro maminku i pro kamarádku

Univerzálním dárkem může být parfém, kvalitní řasenka či rtěnka. I když je mnoho žen, co dává přednost přírodnímu vzhledu, určitě by jim doma neměla chybět základní kosmetika. Dále můžete vybírat například z nepřeberné škály módních doplňků – kabelky, peněženky, šátky.

Čím obdarovat rodiče?

Vaši rodiče zajisté ocení, když si jednou za čas najdou chvilku sami pro sebe. Skvělým dárkem pro ně by mohl být například voucher do jejich oblíbené restaurace, lístky na divadelní představení či na koncert. Vždyť kdo by si rád nezašel za kulturou?

Autor: Shutterstock

Dárkové kupony

Pokud vás článek neinspiroval, lze nákupy také vyřešit takzvanými dárkovými šeky. Záleží pak na obdarovaném, jak s nimi naloží.

Nestresujte se tedy zbytečně a využijte možnost nakupování z pohodlí domova. Ušetřený čas můžete využít třeba k pečení tradičního cukroví a sledováním oblíbených pohádek, které k vánočnímu času patří.

Tipy na dárky naleznete ZDE!