Těšili jsme se na skvělý výlet. Kemp se totiž nachází hned u lázeňských lesů, takže se z něj dá dojít až do Karlových Varů. Zdejší lesy jsou přímo dělané pro pěší turistiku. A příroda učaruje snad každému!

Ceník nehledejte

Vypadalo to na stylové ubytování, na které budeme rádi vzpomínat. Jenže nás v kempu pořádně zklamali. V recepci totiž nikdo nebyl. A místní personál nebyl schopen říct, kolik ubytování stojí. „Ubytovat se tu můžete, ale nepovím vám, kolik vás tu celkově jedna noc vyjde,“ řekla nám slečna z restaurace, která měla na starosti i ubytování. Cenu se prý dozvíme až druhý den při placení, až v kempu bude majitelka. To nás tedy opravdu zaskočilo. Dozvědět se cenu až druhý den při placení? Proto jsme tentokrát nemohli vyplnit ani formulář, protože tady nebyl nikdo, kdo by nám patřičné informace sdělil.

Fotogalerie
4 fotografie

Komfortní vybavení

Chatky jsou pěkně zařízené. Nechybí v nich například lednička, vařič a v některých je dokonce i záchod se sprchovým koutem, což jsme velmi ocenili. Jenže ubytovat se a nevědět, na kolik nás jedna noc v kempu vyjde, se nám nechtělo. Slečna nám nebyla schopná říct ani další náležitosti o kempu, takže jsme se rozhodli přespat jinde. Je to ale velká škoda. Kolem je totiž mnoho věcí k vidění. Hned naproti kempu je karlovarské letiště, a pokud se rádi koukáte na malá vzlétající a přistávající letadla, stojí za návštěvu. I zdejší příroda vás dostane. A kolik je tady hub! Jen pár minut v lese a nasbírali jsme plnou tašku. Houby rostou i kolem chatek a v kempu je snad nikdo nesbírá.

Kousek odsud leží proslulé Karlovy Vary, které mají nádherné lázně a nabízejí i bohaté kulturní vyžití. Rozhodně se tam nudit nebudete!