V seznamu jsou uvedeny čerpací stanice, jež testy kvality benzinu, nafty či LPG prošly. Je možné, že pumpy, které v tabulce nejsou, jsou také v pořádku, jen nebyly kontrolované…

Kompletní seznam benzinek, které prošly kontrolou ČOI v Jihomoravském a Zlínském kraji, najdete ZDE!

Bojujte s námi!

Seznam všech kontrolovaných benzinek, včetně těch, co neprošly, se nám podařilo sehnat neoficiálně. ČOI totiž od začátku odmítá poskytnout v tomto směru jakékoliv informace. Nechce nám sdělit, které ze sedmi desítek stanic, které neprošly, vykázaly mírné porušení norem a které naopak porušily zákon hrubě. Bez tohoto rozlišení by se při zveřejnění vedle sebe ocitli malí i velcí hříšníci.

 


 

Bojujte s námi za zveřejnění hříšníků! Volejte, mailujte, požadujte informace o hříšnících na ČOI a ministerstvu průmyslu.

Kontakty:
Ministerstvo průmyslu tel.: +420 224 851 111, e-mail: info@mpo.cz
ČOI tel.: +420 296 366 145, e-mail: mluvci@coi.cz

 


Kdo v seznamu chybí, nemusí ještě šidit!

Pokud v seznamu nenajdete tu svou benzinku, nebyla buď kontrolována, nebo neprošla.

Některé stanice v seznamu sice uvedenou kontrolou prošly, v jiné kontrole či v jiném termínu ale neuspěly.

V seznamu nejsou úplně všechny čerpací stanice v ČR, pouze ty, které ČOI během minulého roku zkontrolovala.

Ve zveřejněném seznamu jsou jak malé pumpy, tak i sítě čerpacích stanic. Neznamená to tedy, že všechny sítě měly nutně všechny kontroly na všech svých stanicích v pořádku.

Autentický seznam není nijak upraven, vynecháno je z prostorových důvodů jen IČO firem. Čerpadla jsou seřazena podle data kontroly ČOI, tedy v případě dnešního seznamu od ledna do prosince loňského roku. Některé kolonky jsou neúplné, či je na nich jen adresa provozovatele, tak jak údaje vyplnili inspektoři ČOI.

 


Výzva Blesku
Máte špatnou zkušenost s kvalitou benzinu či nafty na některých čerpacích stanicích? Napište nám na tip@blesk.cz nebo zavolejte na horkou linku Blesku 724 249 000
.