Co veletrh nabízí?

Veletrh se koná 12. a 13. října a nabízí i vzdělávací sekci s přednáškami zaměřenými na osobnostní rozvoj, schopnosti důležité pro kariérní postup či propojení osobního a pracovního života. Přednášky z těchto oborů od předních odborníků i zajímavých osobností se navzájem doplní s prezentacemi společností, jako jsou Accenture, Ikea, Amazon ale například i Armáda České republiky a Bezpečnostní informační služba.

Miliardy od nuly

Hlavní hvězdou bude Oliver Dlouhý, zakladatel jednoho z nejúspěšnějších českých startupů, globálního vyhledávače letenek, který změnil způsob, jakým se na internetu vyhledávají letenky. Společnost, kterou založil a vede, má nyní miliardové obraty a každoroční růst v řádu stovek procent, za necelé čtyři roky přitom vyrostla zcela z ničeho.

Koníček jako byznys

Své zkušenosti předá i sesterská dvojice A Cup of Style, která se svým blogem začala ještě před tím, než bylo oběma dívkám osmnáct. Dnes má kromě obrovského dosahu mezi mladými lidmi i fungující eshop s oblečením vlastní značky, stejně jako podporu sponzorů. S příspěvky vystoupí i osobní kouč Jaromíra Jágra Marián Jelínek, nebo technologický vizionář v oboru umělé inteligence Marek Rosa a mnozí další.