Dětskému oblečení a obuvi je zkrátka potřeba věnovat velký kus rodinného rozpočtu. Jak to ale udělat, abychom výdaje na oblečení udržely na uzdě, ale přitom stále umožnily dětem nosit dostatečně kvalitní a moderní oblečení? Nejedná se o zas tak složitý úkol, jen musíme více plánovat!

Co koupíme na jaře, bývá na podzim už malé. Pojďme na to jinak!

Také se u vás stává, že boty koupené na jaře vaši ratolest na podzim tlačí? Kalhoty, které před pár měsíci padly jako ulité, vypadají jako po mladším sourozenci, protože dosáhnou jen ke kotníkům? Rukávy od bundy končí vysoko nad zápěstím a čepice je sotva do půli uší? Co s tím? Stačí průběžně sledovat akční letáky.

Budete mít před sebou širokou nabídku dětského oblečení za akční ceny, a tak se budete moci zaměřit na takové kousky, které jsou o velikost větší, než vaše dítě právě potřebuje, ale zároveň se dají snadno uzpůsobit menší postavě.

Jak poznat, které oblečení s dítětem poroste? Vybírejte kalhoty, které mají v pase gumu nebo jsou z rubové strany pokryté hezkým vzorem, díky němuž budou nohavice vypadat stylově, když je ohrnete. Stejně můžete postupovat i v případě mikin, triček a bund. Možnost ohrnutí rukávů či nohavic je v boji s časem tou nejmocnější zbraní, tak na ni nezapomínejte!

Ne všechno oblečení se dá nakoupit dopředu!

Co byste měla vždy kupovat v aktuální velikosti, jsou ponožky, spodní prádlo, boty a nejlépe i čepice. Větší ponožky nebo spodní prádlo se totiž shrnují a zařezávají, kvůli příliš velkým botám by dítě mohlo zakopávat a velká čepice zase ráda padá do očí. Tyto věci je proto lepší nakoupit v second handech nebo bazárcích.

Kupovat pouze nové oblečení se může dost prodražit. Zkuste se tedy někdy podívat na stránky, kde si maminky navzájem prodávají použité oblečení po svých dětech. Třeba miminka ho nosí jen několik týdnů, a jelikož se prakticky nepohybují, tak ho většinou vůbec nezničí. Tímto způsobem můžete ušetřit třeba i polovinu původní kupní ceny.

Unisex oblečení je praktické, pokud máte kluka a holčičku.
Autor: Unsplash

Aby holčička mohla dědit po klukovi a naopak

Máte doma kluka a holčičku, a tak je pro vás komplikovanější řešit dědění oblečení? Mnoho prodejců oblečení naštěstí najíždí na vlnu unisex modelů. Jde o trička, kalhoty, ponožky, čepice, mikiny nebo bundy, u kterých nejde na první pohled určit, zda jsou ušité pro kluka, nebo pro holku. A nejen to, na klucích vypadají chlapecky, na holkách jako dívčí model! Přesvědčte se sami!

Pokud se tedy zaměříte na nákup unisex modelů, ušetříte spoustu peněz na oblečení pro oba sourozence. Když na to půjdete chytře přes online letáky, nakoupíte levněji a nebudete muset trávit hodiny objížděním obchodů s oděvy nebo listováním hromadou papírových letáků, které nakonec stejně skončí v kontejneru na papír.

Kimbino – všechny online letáky jako na stříbrném podnose!

Plánování a nakupování dětského oblečení tak, abychom ušetřily, ale zároveň dostaly kvalitní kousky, které odpovídají aktuálním trendům, není žádná hračka. Samozřejmě víme, že maminky nemají času nazbyt, a proto se vám to snažíme ulehčit situaci s portálem Kimbino.cz, s nímž najdete všechny zajímavé nabídky i potřebné informace o dětské módě na jednom místě.

Vše je online, což znamená žádné hromady těžkých papírových letáků, ani starosti s tím, kam je následně vyhodit. Už žádné tištěné letáky! Kimbino.cz si snadno otevřte přímo ve svém mobilu či tabletu, a to kdykoliv a kdekoliv. Takže budete mít všechny zajímavé nabídky po ruce, a navíc ušetříte život stovkám stromů.

Nakupujte dětské oblečení chytře s Kimbino.cz.
Autor: Kimbino.cz