Sice na spolujízdy už nějaké aplikace existují. Čím se však Yeezda odlišuje od konkurence, jsou spolulety, díky nimž si vychutnáte vyhlídkový let a zhlédnete část republiky z ptačí perspektivy za opravdu minimální náklady.

Příběh o zrození aplikace Yeezda

Vývojáři stojící za vývojem aplikace stejně jako stovky či tisíce dalších lidí nebyli spokojení se současnými službami - čekali v dlouhých frontách na jízdenky, za přepravu balíčku platili vždy dost peněz a mnohokrát přišel příjemci jeho obsah poškozený a podobně. Jeden den jim přetekl pohár trpělivosti a rozhodli se vytvořit revoluční aplikaci s praktickými funkcemi. Povedlo se jim to, nemyslíte?

Vývojáři přemýšleli, jak být originální, a tak na funkcích vskutku zapracovali, například si můžete nastavit preferované možnosti spolujízd, spoluletů a převozů balíčků, tak vám nic neunikne, jelikož se vám aktuální nabídka zobrazí v notifikacích telefonu. Veškerá komunikace však probíhá skrze chat přímo v aplikaci.

Video
Video se připravuje ...

O aplikaci YEEZDA. Yeezda s.r.o.

Spolujízda

Pokud chcete jet z Olomouce do Brna na důležitou konferenci, nicméně spoje vlakem a autobusem vám nevyhovují, podívejte se do aplikace Yeezda. Určitě se najdou řidiči, již se chystají ve stejnou dobu tím samým směrem. Stejně tak pokud byste chtěli vzít auto vy, můžete najít touto cestou pasažéry, a tím minimalizovat náklady na cestování. Zároveň můžete touto formou poslat balíček, pokud řidič projíždí místem, kde ho potřebujete vyhodit.

Spolulety

Možná si létání moc dovolit nemůžete, samozřejmě, jedná se o vskutku drahý koníček. Stačí se ale domluvit s dalšími lidmi, již se pravidelně vydávají na soukromé lety, a můžete vyrazit letadlem například z Prahy do Brna. Taková cesta vám zabere pouze půl hodiny. Anebo se jen proletět nad vaším městem a vychutnat si ten ojedinělý pohled. Aplikace Yeezda je jediná aplikace na světě, která takovou službu nabízí.

Fotogalerie
7 fotografií