Hra se jmenuje Český pátek a Sazka si s výběrem ceny dala opravdu záležet. Jeden šťastlivec získá fantastický byt v hodnotě 13 milionů korun. Skvělá zpráva také je, že se hry o byt účastníme jen my, Češi. Obyvatelé zbytku zemí, kde se Eurojackpot hraje, mají smůlu. Šance, že byt vyhrajete zrovna vy, je tak opravdu vysoká.

Byt najdete v nové Rezidenci Pomezí, která se staví v oblíbené čtvrti Košíře na Praze 5. Navrhoval ji architekt Petr Bouřil a skvěle se tu budou cítit nejen rodiny s dětmi. Do centra města je to, coby kamenem dohodil, a nedaleko se také nachází přírodní park Košíře - Motol.

Byt o velikosti 4+KK má úctyhodnou plochu 113 čtverečních metrů a najdete jej na Praze 5.
Autor: SAZKA a.s.

Byt o velikosti 4+KK má úctyhodnou plochu 113 čtverečních metrů a protože je ve třetím patře, z vlastního balkónu si budete užívat neopakovatelný výhled na Prahu. Veškeré detaily o tomto luxusním bydlení si můžete prohlédnout na webu www.top-rezidence.cz/eurojackpot.

Za plný tiket byt za 13 milionů

Abyste se hry o bydlení snů mohli zúčastnit, je potřeba si vsadit plný tiket Eurojackpotu včetně doplňkové hry Extra 6. Losují se kódy potvrzení o sázce. Pokud si vsadíte v obchodě, jde o osmnáctimístný kód, pokud jednoduše přes internet, bude mít kód sedm číslic. 

Jestli už nějaké snové bydlení máte anebo se vám třeba nechce stěhovat do rušné Prahy, i tak byste své štěstí měli v Eurojackpotu zkusit. V případě, že by totiž výherce neměl o byt zájem, je tu možnost čerpat 13 milionů v hotovosti.

Milionový déšť Sportky vytvořil už 70 nových milionářů

Na závěr pro jistotu připomínáme, že i ve Sportce nyní vládne milionové šílenství. Až do 7. října tu běží doplňková hra Milionový déšť, která znamená pět nových dvoumilionářů po každém losování. Už nyní je jisté, že je Česko jen díky této hře bohatší o sedmdesát výherců, kteří si odnesli po dvou milionech korun. 

Chcete mezi ně taky patřit? Není nic jednoduššího, než si vsadit. Vše zvládnete i na pár kliků online.

18+. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!