Neustálé finanční investice jsou alfou a omegou prakticky jakéhokoli podnikání. Od peněz se totiž odvíjí nejen zaměstnanci, které si můžete dovolit zaplatit, ale také kvalita vybavení nebo to, zda můžete své podnikání rozšířit. Investice jsou tedy stěžejní už jen z toho důvodu, aby vaše firma v budoucnu prosperovala. 

Konvenční bankovní financování je ale nejen pomalé a komplikované, ale míra byrokracie mnoho lidí odradí již na počátku celého procesu. Nemluvě o tom, že podmínky pro získání půjčky nejsou pro každého úplně reálné. Co vám tedy ale v takovém případě zbývá? 

Rychlé získání provozního kapitálu

Obrátit se můžete na Ferratum Business, divizi skupiny Ferratum Group. Ta má v současnosti kanceláře ve Stockholmu, Helsinkách, Liverpoolu, Vilniusu, Kodani, Perthu a v Praze, a zaměřuje se zejména na pomoc malým a středním podnikům v České republice, aby uspokojila jejich finanční potřeby. 

Podnikatelé tak dostanou k dispozici tolik potřebný provozní kapitál, mohou své podnikání vylepšit a přizpůsobit poptávce, aniž by v bance strávili dlouhé hodiny. Díky nejmodernějším technologiím a vyškoleným úvěrovým specialistům jsou půjčky schvalovány rychleji a častěji, a to bez požadavků na záruky, bez schůzek a papírování.

Jaké podmínky je třeba pro získání podnikatelské půjčky splnit?

Pro získání podnikatelské půjčky od Ferratum Business musí váš podnik fungovat déle než 12 měsíců, roční obrat musí činit alespoň 1,2 milionu Kč, místo podnikání musí být v České republice a všichni vlastníci společnosti musí mít trvalé bydliště v ČR. Zároveň je nutné zřídit si zvláštní podnikatelský účet. 

Na oplátku ale můžete získat až 1,3 milionu Kč s rozložením splátek do 18 měsíců. Půjčky jsou schvalovány podle cash flow a všechny podmínky jsou jasně dané a transparentní. Vyplnění online žádosti navíc nezabere déle než pět minut. Zažádat si tak můžete klidně hned. 

Seznamte se s Ferratum Group

Ferratum Group je mezinárodní poskytovatel mobilního bankovnictví a digitálních spotřebitelských a malých firemních úvěrů, distribuovaných a spravovaných mobilními zařízeními. Společnost Ferratum, která byla založena v roce 2005 a sídlí v Helsinkách ve Finsku, se rychle rozrostla do 25 zemí Evropy, Afriky, Jižní a Severní Ameriky a Asie a Tichomoří. Jako průkopník v oblasti technologií digitálních a mobilních finančních služeb je společnost Ferratum v čele revoluce digitálního bankovnictví.

Mobilní banka společnosti Ferratum, která byla uvedena v roce 2016, je inovativní platforma pro mobilní bankovnictví nabízející celou řadu bankovních služeb včetně digitálních plateb a převodů v reálném čase v rámci jedné aplikace. V současné době je k dispozici na pěti evropských trzích. 

V čele s jeho zakladatelem Jormou Jokelou má Ferratum přibližně 1,9 milionu aktivních a bývalých zákazníků, kteří mají nebo v minulosti měli jeden nebo více úvěrů (data k 31. prosinci 2017), z nichž více než 780 000 zákazníků má otevřený mobilní bankovní účet nebo aktivního zůstatek úvěru za posledních 12 měsíců. 

V České Republice poskytuje společnost bankovní spotřebitelské úvěry pod značkou Ferratum Money a nově také podnikatelské úvěry pod značkou Ferratum Business. Ferratum Group je vedena v Prime Standard Frankfurtské burzy cenných papírů pod symbolem „FRU“. Další informace naleznete na adrese www.ferratumgroup.com.