Vsaďte si pohodlně přímo na webu Sazka.cz!

Sází pravidelně už 33 let. Ve Sportku věří, protože se mu už podařilo vyhrát jednou vysokou částku a tehdy když si odnášel 270 000 korun asi si nemyslel, že se bude vracet pro výrazně větší balík peněz. Teď mu další výhra ve Sportce začala měnit život, může totiž změnit nejen zaměstnání, ale hlavně si začne svůj život užívat plnými doušky.

„Konečně je to tu!” vykřikl výherce ze Zlínska, když zjistil, že je to tentokrát on, kdo ve Sportce vyhrál milionovou částku. Šlo o druhé dubnové losování, které z muže ve středním věku udělalo multimilionáře. Když se vzpamatoval ze šoku, řekl o výhře své manželce a dětem, a pak hned zavolal svým známým, aby se s nimi o radost podělil. A začal také plánovat, jak se svým nově nabytým bohatstvím naloží. 

Výpoveď na stole

V jednom měl muž jasno hned od prvního okamžiku: „Nejvíc jsem se těšil, až šéfovi v práci položím výpověď na stůl. Už delší dobu jsem nebyl spokojený a teď mám konečně dobrý důvod udělat tlustou čáru,” směje se pod vousy muž. „Pracovat ale nepřestanu, akorát bych už rád dělal jen věci, které mě baví.”

Svým zálibám se chce začít věnovat co nejdříve. Už teď plánuje, jak se svými blízkými vyrazí na neopakovatelnou zahraniční dovolenou, ostatně s výhrou přes 18 milionů si může vybírat z destinací po celém světě.  Do rodinného majetku už brzy také přibude nový vůz. „Ještě nemám přesně rozmyšleno, co konkrétně by to mělo být za auto, s jistotou ale už teď můžu říct, že základní výbavou určitě limitovaný nebudu,” prozrazuje na závěr šťastný výherce s úsměvem na rtech.

Další příběh milionáře: Muž hraje Sportku již 61 let. Nyní vyhrál přes 25 milionů

18+. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!