Poprvé si vsadil před 61 lety a podle svých slov nevynechal žádné slosování včetně těch mimořádných. Sportka mu přitom průběžně přinášela různé výhry, u kterých se hodnota pohybovala v tisících. Ta nejvyšší pak činila 14 tisíc korun. Vytrvalost a víra v milionovou trefu se ale vyplatila a výherce se přidal k letošním už víc než 20 milionářům, které už Sportka přinesla. Mezi další se můžete přidat i vy, základem je vsadit si – například online přímo na tomto odkaze.

K nákupu získal miliony

Tak jak byl zvyklý, postupoval i ono pondělí. Svůj tiket plný vlastních čísel na středeční losování Sportky podal u obchodu, kam si po víkendu zašel doplnit zásoby potravin. O dva dny později se mu investovaných 220 korun za plný tiket Sportky včetně hry Šance královsky vyplatilo. Uhodl totiž všechna tažená čísla a odnesl si výhru v 1. pořadí, tedy přesně 25 421 364 korun.

O tom, jak s výhrou naloží, zatím muž v důchodovém věku nemá příliš jasno. Od té doby je ale mnohem klidnější, protože ví, že si už může koupit vše, po čem touží a na co dřív nezbývaly finance.

Čtěte také: výherkyně 20 milionů už bude pracovat jen pro radost

O výhře ví jen děti

O své královské výhře řekl zatím jen svým dvěma dětem. Jinak o tom, že je šťastným výhercem Sportky právě on, příliš nemluví. Zvlášť proto, že i přes tak úctyhodnou výši výhry žádné změny ve svém životě neplánuje. A zvyky nehodlá měnit ani co se sázení týče. „Myslíte, že teď, když jsem vyhrál přes 25 milionů, přestanu sázet? Tak to se tedy pletete,” hlasitě zdůrazňuje.

Co všechno si za výhru ve Sportce rázný muž koupí, zatím tedy jisté není. Nakonec mít víc než 25 milionů na účtu, to už si člověk musí svoje investice opravdu pořádně promyslet. Jasný vzkaz nám ale mutlimilionář dal - štěstí v loterii bude zkoušet dál. „Zvyky by se měnit neměly, a na stará kolena už vůbec ne,” trvá na svém vitální senior.

18+. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!