Hypotéka se vyplatí při opravdu vysokých nákladech

Jestliže hodláte stavět nový objekt, počítejte s výdaji, které rozhodně překročí 1 000 000 korun. Mnohdy jde i o několikanásobně vyšší finanční částku. V každém případě se už při takovéto investici vyplatí dlouhodobý účelový úvěr, který představuje hypotéka. Bance nebo nebankovní společnosti se v podstatě upíšete na několik let. Doba závisí na stanovení fixace úrokové sazby. Pokud si ji fixujete pouze na rok, budete moci po uplynutí této lhůty přestoupit se splácením hypotéky k nějaké jiné finanční instituci. Standardně se hypotéka fixuje na 5 let.

Úvěr ze stavebního spoření

Tato alternativa se jeví jako výhodná tehdy, když už máte na konkrétním stavebním spoření uloženy nějaké finanční prostředky. V opačném případě musíte sáhnout po překlenovacím úvěru, který už tak výhodný zpravidla nebývá a mnohdy ho předčí i moderní rychle realizovaná nebankovní půjčka na bydlení. Každopádně se úvěr ze stavebního spoření bere většinou jen při potřebě sumy cca do 1 000 000 korun.

Expresní nebankovní půjčka

Rádi byste si pouze vybavili byt anebo koupili pozemek? Není problém zvolit krátkodobou půjčku. Netušíte jakou? Naším tipem je rychlá nebankovní půjčka od společnosti Asisteam s.r.o. Tu získáte do pouhých 3 dní od podpisu úvěrové smlouvy. Zmiňovaná společnost nabízí ale i dlouhodobé úvěry, a to až do výše 3 000 000 korun se splatností až 25 let.