Česká ekonomika jede na plný plyn. Centrální banka v únoru znovu zvýšila úrokové sazby. Lidé to cítí na straně úvěrů. Zdražují jim hypotéky i ostatní půjčky. Na běžných účtech, vkladech, spořeních ale ke zlepšení nedochází a zřejmě ještě po delší dobu nedojde, což potvrzuje i čerstvá prognóza centrální banky. Stále více lidí se tak ptá: Jak a kde dosáhnu zhodnocení svých peněz alespoň o tolik, kolik mi sebere inflace, nejlépe ale vydělám na přání svá, svých dětí a blízkých? Ale také: Kde se nespálím a o své peníze nepřijdu? 

Jak zacházíme s penězi my Češi a další národy ve střední Evropě? Typicky přeopatrně. Skladujeme je doma, máme je v bance na účtu nebo na spoření. Jenže to nenese. Místo tradičního „uložím do banky“ tak víc a víc lidí přichází na chuť investování na trzích. Se začátky se ale logicky pojí neznámé, přešlapy a obavy. Nejen proto je potřeba vybrat spolehlivého partnera. Obchodník s cennými papíry Patria Finance jako tuzemský lídr v investování se podpoře začínajících i zkušených investorů věnuje dlouhodobě a rozsáhle. Doprovází první kroky a rozhodnutí svých klientů na trzích, umí nabídnout opravdu individuální péči a rady na míru. Ví také, jak je důležitá přívětivost a spolehlivost. Právě na takové platformě umožňuje obchodování přes internet, provozuje a zdarma nabízí také moderní mobilní aplikaci. Nadto, a to je pro začínající investory důležité, zdarma nabízí cílené vzdělávání, profesionální rady a investiční tipy vlastního týmu analytiků. Na českém trhu zcela jedinečné, rychlé, srozumitelně podané a dlouhodobě respektované jsou zprávy a komentáře ze světa trhů, investic a ekonomiky na webu Patria.cz. 

To vše teď Patria Finance spojuje a přichází s jedinečnou nabídkou: začínajícím investorům Patria Finance zaplatí případnou ztrátu z nepovedených úvodních obchodů na trzích a zprávy, komentáře a analýzy expertů k tomu nabízí zdarma. Zajímají vás podrobnosti?

Obchodník Patria Finance, za kterým stojí silná banka i pojišťovna ČSOB, všem investorům, kteří se stanou klienty do konce března letošního roku, nabízí jistotu v podobě úhrady případných ztrát z úvodních obchodů na trzích a to až do velkorysého limitu 5 tisíc korun. Začít na burze lze přitom i s málem. Akce se vztahuje na libovolné obchody, realizované na pražské burze a trzích v Evropě i Spojených státech. Veškeré podrobnosti k nabídce naleznete na www.patria-direct.cz/garance.

K JISTOTĚ Patria zdarma přidá přístup k datům z finančních trhů v podobě indexů, vývoje cen a analýzy desetitisíců akcií, ETF, měn, komodit a dalších instrumentů. Na investičním serveru Patria.cz v rámci této exkluzívní nabídky zpřístupní články a komentáře serveru Patria.cz i analýzy a investiční tipy a doporučení analytiků Patria Finance.

Dění na akciových trzích v únoru naplnil titulky i obecněji zaměřených novin a zpravodajských serverů, které vývoj na nich nesledují pravidelně. Po mnoha měsících růstu na nová a nová historická maxima trhy prošly poklesem, který ceny v řadě případů dostal na úrovně, zajímavé k nákupu. Analytici Patria Finance pro klienty Patrie sestavují a neustále aktualizují investiční tipy, které stojí na dlouhodobé a stabilní perspektivě růstu a znamenají výnos navíc, obvykle v podobě atraktivní dividendy. Tyto investiční tipy dokáží přinést hodně zajímavé zisky, u těch nejlepších v řádu vysokých desítek procent. A to v situaci, kdy jsou trhy na svých maximech i v momentě, kdy jsou více rozkolísány. Právě o to zajímavější jsou nyní, když světové trhy i pražská burza z dosažených maxim „cukly“. Zkuste začít obchodovat s JISTOTOU - s Patrií.

Právě teď k tomu máte jedinečně atraktivní příležitost! Veškeré podobnosti k nabídce Patrie naleznete na www.patria-direct.cz/garance.