Českým projektem společnosti Divergent je zbrusu nový web se slevovými kupony, který je po přibližně dvouletém předpilotním průzkumu trhu konečně úspěšně zpřístupněn online. Nové kupóny, speciální nabídky od předních českých obchodů a hodnocení jsou k dispozici na www.slevozis.cz, což je český portál pro všechny, kteří hledají slevové kupony pro úsporu peněz při nákupech online.

Společnost má velmi krátkou historii; Divergent je nesporným lídrem na kuponovém trhu na třech trzích východní Evropy: v Rumunsku, Bulharsku a Maďarsku. Je složen z mezinárodních pracovníků, a rozhodl se investovat na některých evropských nejvíce konkurenceschopných trzích, jako například v České republice.

Na www.slevozis.cz  je velký výběr z jak hlavních českých obchodů, ze kterých si můžete objednat zboží, tak ze speciální nabídky hotelů a letenek, hostingových služeb a hlavně z poslední akce značek Adidas, Notino, Answear a Tchibo, které představují hlavní webové stránky v naší zemi, kde můžete provést nákup on-line se slevovými kódy a nabídkami.

To opravdu velmi ocení internetoví uživatelé, kteří milují reklamní kupony a řídí se filozofií „Nikdy nekupuj za úplnou cenu“. Pro spotřebitele je velmi důležité získat malou slevu na objednávku, a to i s ohledem na vysoké náklady na bydlení v zemích západní Evropy.

Ale tím to nekončí, Divergent je velmi ambiciózní projekt snažící se expandovat na další trhy díky strategii podnikového inkubátoru, která povede do konce roku 2017 k otevření hlavních evropských trhů jako je Španělsko, Německo, Francie a Velká Británie.