Češi plánují podle průzkumu utratit za dovolenou v průměru necelých 17 tisíc korun. „V tomto období tradičně zaznamenáváme nárůst žádostí o půjčky, ať už na dovolenou nebo na rekonstrukce, které si lidé na léto naplánovali,“ říká marketingová ředitelka PROFI CREDIT Dana Hakavcová.

PROFI CREDIT u nás patří mezi pět největších nebankovních úvěrových společností.

Pro všechny, kteří potřebují peníze a v bance jim půjčit nechtějí, nabízí osobní půjčku. Společnost půjčuje od 10 000 do 166 000 korun s délkou splácení od jednoho roku do čtyř let. Osobní půjčku poskytuje PROFI CREDIT bez poplatku, vyžaduje minimum dokladů, a peníze dostanete na účet do 24 hodin od schválení úvěru. Výhodou je, že klienti nemusejí uvádět důvod, na co chtějí půjčku použít.

Půjčka, která vrací peníze i pro podnikatele

Kdo si půjčku vezme a bude řádně splácet, může navíc dostat od PROFI CREDITu finanční bonus až 25 tisíc korun, který mu společnost po dobu čerpání úvěru nashromáždí. Částka je samozřejmě závislá na výši poskytnutého úvěru.

A zkrátka u něj nepřijdou ani podnikatelé, i ti můžou získat bonus za řádné splácení až 19 tisíc korun.Podnikatelé navíc jistě ocení, že jim PROFI CREDIT půjčí peníze na základě hrubého obratu, nikoliv zisku a bez zástavy nemovitosti. Finanční prostředky můžou mít na účtu do 24 hodin od schválení úvěru, úrok ProFi půjčky je navíc daňově uznatelný. Na výběr mají podnikatelé a drobní živnostníci tři typy půjček, které jsou vytvořené na míru jejich firmě či podnikání.

„Od května navíc rozšiřujeme dobu splatnosti a vyplacenou částku u podnikatelských půjček. Podnikatelé si můžou nově vzít půjčku už od 15 000 korun a zvolit si délku splácení od tří měsíců do dvou let. Záleží jen na tom, jaký typ ProFi půjčky si vyberou,“ doplňuje Dana Hakavcová.

Více informací o půjčkách získáte na bezplatné informační lince PROFI CREDIT 800 166 000 nebo na   www.proficredit.cz. Můžete také navštívit jednu z našich 75 poboček, kde se vám budeme osobně věnovat.