Průzkum trhu se vyplatí

Chcete moudře využít svůj volný čas, pracovat, kdy se vám zachce a třeba i z postele? Je to možné! Pokud máte silné názory a stojíte si za nimi, staňte se členem Talk Online Panelu a vydělávejte. Stačí se jen zaregistrovat a hned se můžete zapojit do průzkumu trhu a veřejného mínění. K výdělku stačí málo, jen váš názor a připojení k internetu. Můžete tak snadno pracovat z tepla domova během sledování televize, nebo si tak krátit cestu tramvají nebo čekání v restauraci na přátele. Za každý vyplněný dotazník získáte body. Čím více bodů nasbíráte, tím větší odměna.

Autor: Shutterstock.com

Kdo se může zapojit?

Tato forma přivýdělku je vhodná pro každého, kdo se rád podělí o svoje stanovisko ke zkoumané problematice. Práce není nijak časově omezená, a tak se může do průzkumů zapojit opravdu každý od ženy na mateřské dovolené, přes studenty, po zaměstnané lidi, toužící po přivýdělku. Každý názor je důležitý a má svou hodnotu.

Autor: Shutterstock.com

Jaká je odměna?

Princip odměňování je velice jednoduchý. Za každý dokončený průzkum Talk Online Panelu získáte speciální body. Čím více dotazníků vyplníte, tím více bodů získáte a tím lépe pro vás. Vaše bodové konto pak můžete dle vlastního rozhodnutí vyměnit za hotovost, dárkové poukázky nebo je darovat charitativnímu Nadačnímu Fondu Pokora. Máte kamarády a kamarádky, kteří by si chtěli také přivydělat. Není problém! Za každého svého přítele, který se zaregistruje a dokončí alespoň jeden (první) dotazník, získáte body navíc.

Více informací se dozvíte zde