V případě napjatého rodinného rozpočtu se jako první variantou řešení nabízí sáhnutí po úsporách. Jenže podle nového průzkumu agentury Ipsos si dvě pětiny Čechů nevytváří žádné úspory. V porovnání s dalšími Evropskými zeměmi se Česká republika pohybuje kolem evropského průměru, ve kterém 38 % Evropanů žije bez úspor.

Jak překlenout finanční potíže?

Prodlení výplatního termínu nebo nečekané výdaje mohou postihnout každého z nás. Ať už se jedná o opravu plynové kotle, pořízení nové lednice nebo zaplacení nezbytných účtů, všechny tyto výdaje nesnesou odklad.

V takových situacích pomůže rodina, přátelé nebo půjčka před výplatou. Pokud v rodinném rozpočtu schází částka v řádu do deseti tisíců, je právě půjčka před výplatou bezpečným finančním nástrojem, který pomůže překlenout momentální finanční krizi. Jestliže máte výbornou platební schopnost a úvěr splatíte v termínu, nehrozí vám žádné dodatečné poplatky.

Autor: scom

Charakter výhodné rychlé půjčky

Oproti jiným úvěrům se půjčka před výplatou odlišuje maximální půjčenou částkou do deseti tisíc korun a zkrácenou délkou splatnosti od 21 do 30 dní. Tato doba dostatečně pokrývá období do příchodu výplaty na účet. Omezená výše úvěru navíc nedovoluje půjčovat si velké částky, které by člověk nemohl splatit.

Při platbě za opravy nebo splácení účtů hraje hlavní roli čas. Jakýkoliv den prodlení má za následek účtování penále. Nespornou výhodou půjčky před výplatou je právě velmi rychlé sjednání prostřednictvím internetu z pohodlí domova. Na finance navíc nečekáte dlouhé dny, ale pouze pár hodin. Zpravidla do 12 hodin máte finance na účtu. To vše bez ručitele a dokazování příjmů.

Nedovolte, aby vás složité životní situace zahnaly do kouta. Rychlá půjčka pokryje i ty nejmenší náklady, které nesnesou odklad.