Objednejte si pevnou linku, internet i televizi v jednom balíčku od O2. Jeho výhodou je roční úspora až 5220 korun. Při kombinaci s mobilními službami navíc ušetříte další stovku každý měsíc.

Přestaňte počítat minuty, předčasně ukončovat hovory a pořiďte si neomezené volání. O2 nabízí nejoblíbenější neomezený tarif za 749 Kč měsíčně s 1,5 GB dat, nebo předplacenou kartu Na! Dlouho, se kterou můžete volat do všech sítí po první minutě zdarma.

Místo nákupu časopisů v trafikách stahujte své oblíbené magazíny z O2 Active. Jejich cena vás vyjde levněji než v kamenném obchodě, navíc a nemusíte řešit, kam s přečtenými výtisky.

Utrácejte své peníze tam, kde získáte slevu! Klienti O2 mohou využívat program Extra výhody, díky kterému například v zimě levněji lyžují a v létě mají lacinější koupačku ve vybraných aquaparcích. Za rok 2013 takto zákazníci operátora ušetřili celkem 135 milionů korun.

Snadno ušetřené peníze můžete investovat třeba do špičkového LTE mobilu, který u O2 pořídíte za nejnižší cenu na trhu. A pokud byste přece jen někde našli vámi zakoupený telefon levněji, O2 vám rozdíl v ceně vyrovná.

Více informací naleznete ZDE!