Hypotéka bez poplatku za sjednání

V UniCredit Bank získáte Hypotéku Plus s fixací na 3 roky bez vstupního poplatku a navíc bez měsíčního poplatku za vedení úvěru a výpisem zdarma. Ten běžně dělá 200-400 Kč.

Za čerpání neplatíte nikdy

V polské mBank za vyřízení a posouzení hypotéky neplatíte. Neplatíte ale ani za poskytnutí a vyhotovení hypotéky, za všechna čerpání hypotéky a za vedení úvěrového i osobního účtu.

Rekordně snížené úrokové sazby

LBBW Bank má připravenu speciální nabídku výhodného úroku 3,59 % pro žadatele o hypotéku do 70 % LTV a fixací na 3 roky. Nabídka platí i pro konsolidaci úvěrů a refinancování hypoték.

Výplaty bez dokládání faktur

Raiffeisenbank nabízí od července hypotéky bez poplatku za poskytnutí úvěru a navíc nepožaduje oproti vyplacení úvěru doložení faktur. Stačí jen Protokol o stavu stavby a po skončení prací doložení dokončení nemovitosti.

100% hned do začátku

Česká spořitelna přichází s nabídkou výplaty až 100 % hodnoty nemovitosti stanovené bankou na základě znaleckého ocenění. Zpětně platbu za nemovitost musíte doložit. Neplatíte však poplatek za vyřízení úvěru.

Peníze až 12 měsícu nazpět

Komerční banka nabízí zajímavý produkt v podobě Hypotéky Dopředu Dozadu. Dozadu funguje hypotéka tak, že umožňuje refundaci nákladů na stavbu nebo rekonstrukci až 12 měsíců zpět. Dopředu vám zase schválí úvěr dříve než máte vybranou konkrétní nemovitost.

Schválení dřív než vyberete bydlení

GeMoney Bank slibuje schválení výše hypotéky do 3 hodin. Získáte neodvolatelný smluvní příslib o poskytnutí hypotečního úvěru jen na základě doložení příjmu a 6 měsíců času na výběr vaši vysněné nemovistosti.

Sjednání hypotéky přes internet

Hypotéční banka nabízí sjednání hypotéky po webu a zcela zadarmo. Veškerá komunikace probíhá on-line, čímž se urychlí zpracování úvěru. Detaily můžete dokonce probrat s bankéřem přes videohovor.

Bez dalších závazků k bance

Získání hypotéky u Wüstenrotu není vázáno na vedení běžného účtu ani na nákup jiných produktů u banky, ale umožní získat slevu na jakýkoli další produkt od Wüstenrotu.

Datum splatnosti dle vaší volby

Era hypotéka od Poštovní spořitelny umožňuje přizpůsobit si výši splátek a datum měsíční platby podle vašich možností. Zajímavý je i odhad ceny bytu zdarma.

Hypotéka s garantovanou výší splátek

ČSOB poskytuje hypotéku, která vás nepřekvapí. Po celou dobu splácení vám garantuje stejný úrok i měsíční výši splátek. Nestane se tedy, že vám nečekané zvýšení splátek nabourá rozpočet.

Refinancování bez starostí

V rámci akční nabídky do konce září, může žadatel získat refinancování úvěru až do 90 % tržní hodnoty nemovitosti, aniž by musel dokládat příjmy, za nízký poplatek 999 Kč. Banka navíc akceptuje původní smluvní dokumentaci a tržní odhad nemovitosti, pokud není starší sedmi let.

Pozn.: Uvedena je vždy jen nejzajímavější výhoda dané hypotéky. Nejedná se o výčet všech vyhod vybrané hypotéky.