Era online účet. Tak se jmenuje nový bankovní účet, s nímž přichází Poštovní spořitelna. Jak už je z názvu patrné, je vytvořen především pro klienty zvyklé ovládat svůj účet prostřednictvím elektronického bankovnictví a nabízí jim výraznou úsporu na poplatcích.

Co klient s Era online účtem získá kromě všech výhod běžného bankovního účtu, jako je vedení účtu v korunách, mezinárodní platební karta VISA Electron Maxkarta, možnost sjednání kontokorentu či kreditní karty? Je toho poměrně dost, co z něj dělá jeden z nejzajímavějších běžných účtů na trhu.

Bezplatně, bezplatně, bezplatně…

Zdarma jsou v internetovém bankovnictví všechny tuzemské platební příkazy stejně jako v mobilním bankovnictví tuzemské jednorázové příkazy a samozřejmě bez poplatku jsou všechny příchozí platby. Bezplatné je i vydání Maxkarty, neomezený počet výběrů z bankomatu Poštovní spořitelny a ČSOB, jakož i měsíční vedení účtu při dodržení průměrného měsíčního zůstatku alespoň 15 tisíc korun. Součástí „bezplatného balíčku“ jsou i elektronicky zasílané výpisy.

Najdou se ale i další pozitiva. Patří mezi ně zřízení a vedení elektronického bankovnictví zdarma, možnost využití služby CashBack – tedy bezplatného výběru hotovosti u pokladen obchodů, ke kterým patří např. Albert, Albert hypermarket, Coop, Interspar nebo Globus – stejně jako možnost získání slev na pohonné hmoty u čerpacích stanic Čepro EuroOil.

Vše pro klienta

Pokud se klient rozhodne převést účet od stávající banky na Era online účet, Poštovní spořitelna za něj zajistí vše potřebné. Převede všechny platby z účtu, bude informovat o změně čísla účtu inkasní společnosti (např. mobilní operátory) a zajistí zrušení účtu v původní bance.

Era online účtem Poštovní spořitelna potvrzuje svou pozici Klientsky nejpřívětivější banky roku 2011 – ocenění, které nedávno získala v prestižní soutěži Hospodářských novin Nejlepší banka roku 2011.

Era online účet si můžete sjednat zde