ONLINE CHAT
Dobrý den,doma se nám v noci cosi zjevuje,naposledy v pondělí,ve dvě v noci někdo manželovi tahal za peřinu až ho to probudilo,chvíli na sebe koukali,manžel za ním šel do pokoje a pak to zmizelo,moc ráda bych věděla co po nás chce.Nebojíme se neubližuje to i můj malý 3 letý syn to v noci viděl.Děkuji Monika(Monika)
Foto
Zjistěte historii domu, taková rezidua zůstávají po hodně emotivních událostech. Pokud chcete, aby to přestalo, vysypte rohy pokojů solí, případně dejte do váz bodláky, silné ochranné rostliny.
Dobry den, pokud mam problem s"prijetim" staleho vztahu, muze tento uplnek rozhodnuti ovlivnit, ja(18.11.1972),partner(1.8.1953)Jana(Jana K.)
Foto
Tenhle úplněk spíše ponouká ke svobodě, takže vám může spíš odpovědět na otázku, proč problém s přijetím vztahu vlastně máte? Nedůvěřujete mu, bojíte se omezení? Možná je váš instinkt správný. Hodně štěstí.
Dobry den chci se zeptat zda je nejaky rituál i na odchod partnera. Dekuji(Michaela)
Foto
Ano, takové rituály existují. Nedoporučuju pálení fotografií, zakopávání věci, a podobně. Pomoci vám ale může prosté kouzlo vody. Napište jméno partnera na kus kůry, a hoďte ho to řeky, nebo potoka. Předtím se s předmětem rozlučte, popřejte mu štěstí a pak pozorujte, jak odplouvá. Hodně štěstí.
Dobrý den,chtěla bych vás požádat o úplňkový rituál na přivolání bezvadného životního partnera pro moji maminku,která je od rozvodu několik let sama a dost ji to trápí.Ráda bych ji pomohla,protože roky plynou a ona je stále plná lásky, kterou nemá komu dát.Děkuji za odpověď.S pozdravem Lejla(Lejla)
Foto
Je hezké, že máte s maminkou tak blízký vztah. Jestli můžete,vyšlete ji někam na dovolenou, do lázní a podobně, rozhodně ovšem samotnou. Váš vztah je cenný, ale možná vaší mamince trochu supluje vztah milostný. Teď jste v pozici toho, kdo postrkuje do světa, vy.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mě čeká láska v tomto roce a zda to bude někdo známý ( jsem zamilovaná ), narozena 4.4.1987. Děkuji mockrát(Veronika)
Foto
Sama nejspíš víte, že bude :)
Dobry den, byvaly mi kompletne vykradl byt. Jak se ho mohu zbavit uplne naporad, porad za nami leze. Mame pred svatbou. Dekujeme za odpoved.(Linda)
Foto
Kromě obvyklých metod (žaloba, policie) je možné udělat nějaký ochranný rituál. To, že má vaše věci, je z magického hlediska určitě nepříjemné, takže bych ho nakonec i doporučovala. Jednoduchý rituál je například obejít byt se svíčkou a představovat si, že negativní energie v plameni svíčky hoří jako pavučiny. Hodně štěstí.
jsem poslední dobou hodně unavená,nic mě nebaví jak chodit práce,tak lidi okolo mi připadají závistivější a nekomunikativnější.Asi stárnu,ale i vztahy okolo mě se rozpadají.Nevím čím je to způsobeno,zda mou osobou nebo hvězdama.Co si při tomto úplnku nejvíce přát?na co se zaměřit?Ludmila lev 1977(Ludmila)
Foto
Tenhle úplněk přináší změnu a vzhledem k tomu, že je ve Vodnáři, tak i veselejší pohled na svět. Zaměřte se na pozitiva, sklenici je vždycky možné vidět poloprázdnou i skoro plnou. Hodně štěstí.
Dobrý den, poprosím o zodpovězení všeobecní otázky.Co můžeme udělat pro své zdraví v období úplňku a po něm? děkuji(Kolibřík)
Foto
Je to individuální, ale obecně se při úplňku doporučuje půst, dodržování pitného režimu, očista.
Dobrý den, myslíte, že se už brzy dočkám děťátka? Čekám na adopci/pěstounství a mám pocit, že už mi brzo zavolají. 25.4.1978. Děkuji za odpověď(Lída LR)
Foto
Zavolají, ale spíš v časovém horizontu měsíců. Hodně štěstí.
Dobrý den paní Petro,chci se zeptat,zda-li mohu za úplňku provást nějaké kouzlo,které by ke mě více přitáhlo mého přítele? V oblasti milostné,aby po mě více toužil?Děkuji..za radu...Lenka(Jana Nováčková)
Foto
Tradiční je třeba kouzlo přitažlivosti. Potřebujeme jednu lžíci semínek kopru. Postup je jednoduchý. Semínka nejdříve zaklínáme s myšlenkou na cíl, ke kterému nám mají dopomoci, pak celou lžíci vysypeme do teplé lázně a necháme působit přibližně půl hodiny. Po lázni se už nesprchujeme, pouze osušíme. Tato lázeň má velmi silně podporovat erotickou přitažlivost. Důležitá je síla imaginace.
zdravim co mate pro mne nejaky napad na ritual(blaznive pero)
Foto
Co rituál uzlů? K tomuto kouzlu potřebujete provaz devět stop dlouhý, pro magii milostnou se hodí provaz červené barvy. Měl by být z přírodního materiálu, ideální je hedvábná šňůra. K rituálu s provazem se připravte stejně jako k zaklínání, zvolte klidnou místnost, dobu, kdy měsíc přibývá, nebo je v úplňku, vykoupejte se v koupeli, do které jste nalili trochu růžového oleje, a oblékněte si pohodlné šaty z přírodního materiálu, nejlépe červené barvy. Před kouzlem se zkoncentrujte a začněte. Na jednom konci udělejte uzel se slovy: „Prvním uzlem kouzlo začíná.“ Představte si osobu, po které toužíte. Druhý uzel na opačném konci provazu uvažte ve chvíli, kdy už bude vaše představa jasná a intenzivní. Při tom proneste: „Druhý uzel kouzlo uskutečňuje.“ Třetí uzel uvažte uprostřed provazu se slovy: „Třetí uzel vše potvrdí.“ Pak pokračujte dál: „Čtvrtým uzlem Sílu shromáždím. Pátým uzlem kouzlo ožije. Šestým uzlem kouzlo upevním. Sedmým uzlem kouzlo zpečetím. Osmý uzel váže Osud. Devátý uzel mi dá, co je moje.“ Při vázání každého z uzlů znovu vizualizujte cíl kouzla. Soustřeďte se a všechnu sílu svých přání vtělte do uzlů. Aby se kouzlo skutečně naplnilo, každý následující den rozvažte jeden z nich. Je nutné uzly rozvazovat ve stejném pořadí, v jakém jste je zavazovali. I při rozvazování se soustřeďte na to, oč usilujete.
Dobrý den jsem nar.4.7.1967 a mám nového přítele 4.2.1962. Zatím se v tomto vztahu necítím dobře. Není tam ta správní jiskra a náboj. Zlepší se to? Najdeme společné porozumění a vzájemnou lásku?Či mám hledat jinde? Děkuji H. (Habuka)
Foto
Je dobře dát na instinkty. Pokud vztah na začátku nefunguje, je lepší neprotahovat trápení a začít znovu. Hodně štěstí.
Dobrý den chci ze zeptata osud dvou........Ona narozená 4.10.1989 (13.35) a on 16.3.1976 (hodinu nevím). Mají krásného kluka. Přijde mi, že přišly problémy do vztahu, myslím si že brzy, měli by být ještě zamilovaní. Zvládnou to? Moc děkuji za odpověď paní Petro a mějte se moc hezky! (Patricie)
Foto
Problémem páru je zřejmě věkový rozdíl a změna, kterou přináší narození dítěte. Turbulence ve vztazích s malým dítětem jsou normální, šance je vždycky, hodně teď záleží na otci dítěte.
Dobrý den, po 26-ti letech mě čeká rozvod a moc ráda bych věděla, zda-li se s manželem dohodnem ve prospěch obou.Jsem po chemoterapii ,výsledky výborné, měla jsem štěstí, přišla jsem včas a zajímá mě moje budoucnost.děkuji moc, přeji Vám hodně úspěchů a zdraví.(Eva Szúcsová)
Foto
Šance je, vzhledem ke svému stavu se ale snažte především vyvarovat stresu, to je primární a pokud je možné, při řešení problémů zátěž zmírněte angažováním pomocníků (právníka, mediátora).Máte všechny důvody být na sebe opatrná a chránit se všemi dostupnými prostředky. Hodně štěstí.
Dotaz nemám, spíš podiv nad tím, jak se takovým individuím dává prostor pro šíření jejich nesmyslů. Je to opravdu skandální.(Saldo)
Foto
Média jsou pluralitní a to je správné, ne? :)
Dobrý den, existuje nějaký hezký rituál na přivolání lásky, pěkného vztahu? Děkuji a pěkný den, (Vodnářka)
Foto
červené. Lze použít jakýkoli druh svíček, nejlepší jsou svíce zhotovené přímo pro konkrétní obřad, ale není to podmínkou. Před obřadem je nutné svíčku očistit. I tady můžeme využít mořské soli, do které svíčku ponoříme a zaměříme svou meditaci na očistu. Pokud k obřadu přizveme nějaká božstva či jiné Síly, je vhodné je v tomto okamžiku poprosit o požehnání. Pak použijeme olej, například vonný, kterým svíčku potřeme. Při potírání je možné vyřknout zaklínadlo, například: „Očišťuju tuto svíci, aby její plamen hořel jasně a mocně a splnil své poslání.“ Po této formuli můžete vyřknout svou prosbu, či přání: „Ať tento plamen zažehne lásku (touhu) v srdci té/toho, koho očekávám.“ Také můžete vyrýt prosbu nebo jméno milovaného či milované přímo na svíčku. Písmena se v žádném případě nesmějí překřížit. Nakonec svíci zapalte, dívejte se do plamene, představujte si milovanou bytost, můžete plamen svíce obejmout dlaněmi a „nabít“ svíci svou energií. Po obřadu svíci sfoukněte, v takovém případě můžete obřad opakovat v příštích dnech se stejnou svící, nebo nechte dohořet. Nikdy neduste plamen prsty. Magie s použitím svíček někdy svádí ke spalování předmětů, například vlasů milovaného. Vyvarujte se toho, oheň je silný, ale nevypočitatelný živel a snadno byste místo tvoření mohli ničit.
Dobrý den, jak přivolat lásku konkrétního muže?(Hanka)
Foto
Lze, ale je to manipulace, takové magické znásilnění. Mnohem lepší a správnější je podpořit přitažlivost pro všechny muže v okolí. Někdy to situaci vyřeší podivuhodně rychle.
Dobrý den, máme s partnerem poslední rok problematický vztah (hádky, ochladnutí sympatií, nedorozumění, nepochopení se navzájem). Já jsem narozena 14.8.1968, on 11.2.1968. Chtěla bych vztah ukončit, ale partner vždy když cítí, že už je to opravdu na hraně na pár dní otočí, je milý snaží se, já se ukolíbám a rázně to neutnu. Na úplňky vždy velmi reaguje, špatně je snáší, je hádavý, nesnášenlivý, impulsivní. Jsme spolu 13.rok. Má vůbec cenu náš vztah živit? Jak to případně ukončit, aby jsme to oba "přežili ve zdraví"? děkuji(Helen)
Foto
Ve vašich problémech hraje roli věk, který nahrává "syndromu zavírajících se dveří". S koncem mládí není snadné se vyrovnat, na druhé straně, už se dobře znáte. Co si o vztahu otevřeně promluvit z tohohle hlediska, úplněk ve Vodnáři otevřenosti a novým pohledům nahrává.
Dobrý den, syn 3.3.1986 má problémy s drogami... Smíme doufat...(rodiče)
Foto
Problémy s drogami nemusejí být fatální, a váš syn je ještě dost mladý, aby fyzicky dokázal zvládat problém závislosti. Pokud je ovšem závislost už rozjetá, je nutná odborná pomoc. Naději neztrácejte určitě, ale hledejte i racionální řešení, které závislý najít nemusí.
Dobrý den, jmenuji se Jana (1.12.1964, 6.15 hod.),Příbram. Již delší dobu plánuji rozjet vlastní podnikání, ale vždy byly důvody proč nešlo začít. Prosím, pomůže mi tento úplněk s absolutním odbouráním i těch posledních překážek? Děkuji J.(Jana H.)
Foto
Tento úplněk vám dodá odvahu, přeje změnám, ale protože jde o racionální věc, zvažujte i praktické okolnosti. Hodně štěstí.
Dobrý den, zhruba 2 roky se vrtám v astrologii, zjistila jsem, že mám ve svém životě mnoho Vodnářů, převažují opravdu radikálně. Teď má být úplněk ve Vodnáři. Má mi to něco napovědět? Děkuji za odpověď.(Olga K.)
Foto
Mnoho Vodnářů v okolí znamená, že vám vyhovuje jistá rozháranost a milujete zábavné a společenské, byť trochu nezodpovědné, lidi. Tenhle úplněk prostě jejich i vaše rebelské nálady prohloubí, dejte pozor, abyste energii dokázali udržet v mezích.
Dobrý den, jaké kameny je vhodné nabít při superúplňku?(Diana)
Foto
Rozhodně adulár, křišťály, růženín, sílu měsíce mají také rády perly a bílé korály.
Jsem dva roky sama, děti se odstěhovaly. Najdu ještě partnera se kterým bychom byli oba šťastní, že se máme a užívali si života? Jestli ano tak asi kdy? Děkuji Moc 4.7.1967 (Marcela)
Foto
Jste mladá, je před vámi ještě spousta času, vlastně můžete prožívat další období nezávazného hledání. Ve vašem okolí je někdo, kdo má o vás zájem, rozhodně se neuzavírejte do sebe. Hodně štěstí.
Dobrý den, mám několik let ženatého milence, má tento vztah budoucnost, nebo mě jen využívá. Mám vztah ukončit? Má o mě zájem? Děkuji H.(Handa)
Foto
Vzhledem k tomu, že váš milenec není několik let schopen se rozhodnout, nemá vztah příliš velkou šanci. Neztrácejte čas, je ho škoda. Hodně štěstí.
Dobrý den Petro. Již dlouhou dobu se pokouším o práci s kyvadélkem. Kyvadlo však na mé otázky neodpovídá správně, zřejmě ho svým podvědomím ovlivňuji. Jak mám postupovat, aby odpovědi kyvadla byly pravdivé a mohla jsem se na ně spolehnout? Děkuji a přeji krásný den(Marcela)
Foto
To, že kyvadlo ovlivňuje podvědomí, je správně, problém je, že kyvadlo zřejmě ovlivňuje i vaše vědomí. Práce s kyvadlem i meditací, pokud chcete získat praxi, neoužívejte ho ze začátku k věštění, ale vyzkoušejte třeba kyvadlem "měřit" přírodu, stromy, kameny, vodu... lépe pak poznáte, jak přirozeně reaguje a hlavně, nebudete v tom osobně zainteresovaná. Hodně štěstí v práci s kyvadlem.
Dobrý den Péťo Jmenuji se Eva a mám problém s početím druhého miminka. Lékaři sice říkají, že je po zdravotní stránce vše v pořádku, ale při prvním těhotenství jsem hodně krvácela a do posledního měsíce bylo vše nejisté... Když vidím jak můj chlapeček sám smutně chodí po zahrádce s lopatkou hrozně bych chtěla abychom tam měli ještě někoho druhého. Jsem Vodnář a narodila jsem se hodinu po začátku tohoto měsíce. Chtěla bych Vás poprosit o radu k tomuto magickému úplňku, nebo o radu celkově. Děkuji za přečtení a tiše doufám v pomoc.(Evička)
Foto
Pokud je po zdravotní stránce všechno v pořádku, je problém v psychice. Nedojímejte se nad prvním chlapečkem, mít sourozence s větším věkovým odstupem je taky pěkné. Nedopusťte, aby se ze snahy otěhotnět stala noční můra. Z tohohle vodnářského úplňku načerpejte hlavně víru, že vás vaše tělo nezradí a dítě se v pravý čas objeví. A samozřejmě, láska v letní úplňkové noci nemůže být nikdy na školu. Hodně štěstí.
Dobrý den, můžeme nějak vypozorovat působení úplňku na sobé? Čeho se vyvarovat a na co se zaměřit?(Kunhuta)
Foto
Úplněk ve Vodnáři přináší touhu po svobodě a rebelii, takže možná budete mít trochu neortodoxní nápady. Může vás inspirovat ke změně, korigujte ovšem svá rozhodnutí rozumem, aby úplněk neskončil kocovinou. Hodně štěstí.
Mohla byste nám prosíml paní Františko Čížková říci, zda je čarodějnictví výnosnější než modní policajtsví nebo politické komentáře? Děkuji, a přeji ať vám vaše koště dlouho a spolehlivě funguje.(Josef Vyskočyl)
Foto
Františka se magii nevěnuje :) Z hlediska redakční práce jsou všechna jmenovaná témata stejně výnosná :)
Dobry den, Co muze znamenat nedelni uplnek ve vztahu, ktery se vicemene rozpada? Ve vztahu, kde jsme spolu radi, ale laska se vytratila do neznama? Oba chceme ve vztahu pokracovat, ale nevime, jak ho ozivit. Muzete poradit?(Diana)
Foto
Může znamenat šanci, pokud máte oba vůli na vztahu pracovat. Láska se může vrátit, nejspíš v jiné podobě, ale vztahy prostě procházejí různými etapami a je třeba se s tím smířit. Hodně štěstí.
Dobrý den. Delší dobu udržuji kamarádský vztah s jedním mužem. Oba jsme si prošli nelehkým obdobím a oba váháme udělat ten pomyslný první krok. Čeká mně ještě láska a partnerský vtah? Děkuji za Vaši odpověď.(Zlata)
Foto
Pro vás je nadcházející úplněk ideální. Co strávit společně večer, třeba vás síla Luny "postrčí". Hodně štěstí.
Moc vas zdravim. Poradite mi, jak vyuzit moc uplnku tak, aby pomohl v rozvoji se memu nemocnemu synovi? Moc diky(Zoe Mi.)
Foto
Neznám věk vašeho synka, ale pokud potřebujete zdravotní podporu, bude ideální pokud necháte na úplňkovém světle nabít třeba křišťálové oblázky a s těmi si pak se synem budete hrát. Pokud je malý, můžete použít i růženíny, nebo citríny, aby dítě stimulovaly i barvy. Hodně štěstí.
Dobry den, ja jen jestli diky tomu uplnku muze dojít k obnoveni meho vztahu s byvalym pritelem. Nejsme spolu od brezna,protoze uveril vic pomluvam nez mi,ze jsem mu neverna. Ale to ja nebyla ani ve snu.(Lenka)
Foto
Šance tu je, ale rozhodně se nevnucujte. Pokud vás přítel podezřívá z nevěry, není cesta k usmíření přes svádění, naopak, musí pochopit, že máte svou hrdost a cenu. Hodně štěstí.
Dobrý den, mohu si nějak pomoci a víc si k sobě připoutat muže, který mě sice miluje, ale papírově patří jiné? Nebo si "přivolat" nového muže mého života, ale tentokrát jen pro mne? Ráda bych totiž konečně normální vztah a miminko. Děkuji.(Niky33)
Foto
Magická manipulace člověka, po kterém toužíme, často nakonec dopadne špatně a pánové "papírově patřící jiné" nepatří k těm nejperspektivnějším. Neztrácejte čas a hledejte muže, který bude mít v citech jasno, k tomu ovšem musíte být pocitově "volná". Úplněk může posloužit nejen ke srovnání myšlenek, ale i k tomu, abyste se odpoutala. Dělit se o muže je pro ženu vždycky ponižující, pokud partnera nemáte jen jako sexuální hračku. Hodně štěstí.
Dobrý den. Jmenuji se Lucie a jsem narozená 1.3.1975. Posledního cca čtvrt roku se cítím velmi unavená, bez energie, všechno mě bolí (hlavně nohy) a neustále také přibírám na váze. Manžel byl půl roku mimo republiku, dcera dělala přijímačky na gymnázium a v práci je velmi špatná atmosféra. Chtěla bych se Vás zeptat, jak mohu využít superúplňku k ukončení tohoto stavu a nastartování nového období? Nebo na mě někdo energeticky nebo jinak útočí? Moc Vám děkuji za odpověď a přeji Vám pěkný den.(Lucie)
Foto
Ve vaší situaci není třeba útok zvenčí, svůj negativní vliv tu má hlavně únava a stres. Lidská psychika se unavuje a opotřebovává stejně, jako sval, nebo kloub. I nárůst váhy má na svědomí stres. Při úplňku máte šanci srovnat si priority, úlevu vám ale přinese hlavně odpočinek. Není vaše povinnost fungovat až k sebezničení a ve výsledku vaše problémy poškodí i ty, pro které se obětujete. Hodně štěstí.
Dobry den,prosim Vas,mam dotaz,muj syn je narozen 10.4.1982 ve 12 hodin a je rok zenaty a snacha nemuze prijit do jineho stavu,budou mit dite a ja se dockam vnoucatka?Dekuji moc za odpoved Svobodova(ruzena)
Foto
Nebuďte nedočkaví, děti přijdou. Hlavně se snažte syna a snachu nestresovat, přílišná snaha je častý důvod neplodnosti. Hodně štěstí.
Dobrý den, po dlouholetém manželství mě opustil manžel, kterého stále miluji. Je možné, že se vrátí zpět? Může tomu napomoci tento úplněk?(nešťastná Z)
Foto
Neupínejte se k manželovi, soustřeďte se na sebe. Luna, která je zasvěcená ženám, vám může pomoci najít ztracené sebevědomí. Expartnera, ale i jiné muže, budete přitahovat, pokud budete psychicky silná, ne zlomená a prosící. Hodně štěstí.
Dobrý den, mám mladého nového přítele, chci vědět, zda se do mne zamiluje a zda je schopen vůbec vyslovit toto vyznání? Je ve znamení raka a já ve znamení lva. Je o několik let mladší. Děkuji(Evička)
Foto
Přinutit raka k vyznání je těžké, jsou to konzervativní lidé, pozitivní pro vás je, že když už se rozhodnou, jsou věrní a rodina je pro ně hodně důležitá. Jako lvice chcete všechno hned, ale rak vyžaduje čas. Poskytněte mu ho. Hodně štěstí.
Dobrý den. Jmenuji se Lucie a jsem narozená 1.3.1975. Chtěla bych se Vás zeptat, jak mohu využít superúplňku k "probuzení" manželství. Byli jsme s manželem více než půl roku z pracovních důvodů od sebe a oba jsme si zřejmě zvykli na určitou svobodu. Nyní je teprve týden zpět a já o tom stále přemýšlím. Můžete mi, prosím, napsat, zda se mé manželství opět dá dohromady nebo je "konec"? Moc Vám děkuji za odpověď a přeji Vám pěkný den.(Lucie)
Foto
Po týdnu je brzo lámat na manželstvím hůl. Úplněk vám může pomoci, dokáže zvednout stavidla. Klíč je v komunikaci... co strávit úplňkovou noc povídáním u lahve bílého vína? Odvykli jste, musíte se znovu naučit být si blízko. Hodně štěstí.
Dobry den, manzel je vztekly, necitlivy, nema rad deti, mohu s nim neco udelat pomoci magie? Dekuji A.(Alena)
Foto
S druhou osobou se i pomocí magie manipuluje velmi těžko a je to nebezpečné. Můžete ovlivnit svůj život, najít sílu a nastavit pravidla, případně odejít. Podporu v tom, co potřebujete, vám mohou poskytnout třeba granáty, které podporují odvahu, přitažlivost i rozhodnost. Na závěr ještě nemagická rada - vašemu manželovi by možná pomohla terapie u psychologa nebo psychiatra,v podobných případech je často řešením právě tohle. Hodně štěstí vám i dětem.
Dobrý den, chtěli bychom s manželem miminko, jen se nám prostě nedaří. Myslíte si, že úplněk je vhodná doba na to, abych otěhotněla? Jsem ve znamení Kozoroha a přítel Vodnáře.(Šárka B.)
Foto
Úplněk je vhodný, ale neupínejte se k termínu. Snažte se úplňovou noc prožít jako slavnost, chvíli, kdy jste si blízko. Hodně štěstí.
je nejak mozne aby se ke mne zase vratil muj byv.partner?nejaky ritual...mozna pro nekoho smesne,ale jsem bez nej nestastna a chybi mi..dekuji..(Petka)
Foto
Rituály samozřejmě existují, ale nedoporučovala bych je. Spokojená budete, jen když budete mít muže, který o vás stojí i bez magické manipulace. Někdy je konec nejlepším řešením a začátkem něčeho pozitivního. Na návrat bývalého partnera se neupínejte. Hodně štěstí.
Dobrý den. Chtěla bych se Vás zeptat, jak tento den podpořit plodnost, popřípadě zvýšit šanci na početí. Děkuji.(Nikol)
Foto
Sám úplněk plodnost podporuje, plodnost podporují také drahé kameny, například zlatý topaz, růženín, karneol, červený jaspis, adulár, bílá perla. Nejdůležitější je ale váš psychický stav, stres z touhy po početí často početí zároveň i zamezuje. Sex za úplňkové noci by měl být slavnost, ne povinnost. Vím, že je to těžké, ale tělo je někdy moudřejší, než naše vědomí. Dejte mu čas. zlatý topaz, růženín, karneol, červený jaspis, adulár, bílá perla
Krásný den paní Petro, ráda bych se zeptala na vztah se snoubencem,máme malou holčičku,máme hezký vztah, ale on byl dřív hrozně moc na ženské a věrnost mu nic neříkala a já mám teď problém mu věřit. Muzu mu věřit? Já Sylva 13.5.77praha,on Robert 14.3.76 Praha. Moc děkuji, Sylva (sylva)
Foto
Sylvo, každý se časem unaví a je velmi pravděpodobné, že i váš partner už zamířil do přístavu. Vybral si vás a má s vámi dítě, kontrola nic nevyřeší. Snažte se hlavně nedostat do pozice stíhačky, naopak, dejte nejistotu občas pocítit jemu. Hodně štěstí.
jak okoulit zpet manzela?(amalka)
Foto
Buďte sama sebou a snažte se být žádoucí pro všechny, ne jen pro manžela. Musí ve vás vidět ženu, kterou stojí zato získávat, ne inventář. Hodně štěstí.
Hezké ráno ! Ráda bych se věděla víc o svém zdravotném stavu a zda najdu přítele pro hezký vztah do budoucna a co mě čeká. Zatím se mi to nedaří.Mám také špatný vztah se svou dcerou a jejím manželem a nevím si rady ,jak vše urovnat.Bydlíme na jednom pozemku a nechtějí,abych k nim chodila Promluvit si o všem to nejde,dcera vždy odejde. Děkuji za odpověď a přeji krásné dny. Libuše - narozena 19.8.1949(Libuše Váňová)
Foto
Soustřeďte se sama na sebe, je důležité, abyste sama byla vyrovnaná, pak přijde i zlepšení vztahů s dcerou. Dopřejte si v rámci možností něco příjemného, výlet, pěkné oblečení, masáž, prostě to, co vám udělá radost. Ve vašem okolí je někdo, kdo o vás má zájem, jen o tom možná ještě sama nevíte. Hodně štěstí.
Nedari se nam pocit druhe ditko, jde nejak o uplnku tomu vic napomoct, aby se nam to konecne podarilo.Budu rada za kazdou radu,diky(Gabina)
Foto
Úplněk má na plodnost pozitivní vliv, a tenhle bude velmi silný, takže proč ho nevyužít? Pro většinu lidí je ovšem rituál sexuální magie při sexu trochu znervozňující,bude pro vás mnohem užitečnější se psychicky "vyladit" a neupínat se v době úplňku na zplození dítěte, ale myslet na to, že jste žádoucí, zdravá, plodná žena, ne pokorná prosebnice, ale někdo, kdo je s přírodou pevně spojen. Jedno dítě už máte, vaše tělo cestu zná. Snažte se sebe ani partnera nestresovat, prožijte svou sounáležitost a dítě přijde. Psychika v tomhle opravu hraje obrovskou roli.
Dobrý den, ráda bych věděla, zda na mě někdo působí černou magii a jak se mohu bránit, nebo jak se toho působení zbavit. Nar. 20.9.1959 ve 12:30 Děkuju(Marta)
Foto
Nejspíš nejste přímo pod útokem nějaké osoby, ale ve vašem živote se mohou objevovat negativní vlivy, například místa, kde se nacházíte. Obranou proti černé magii jsou ochranné amulety. Můžete nosit například magnetitový, nebo hematitový přívěšek, nebo váček se sušenou kopřivou, nebo například lístky oměje (pozor, je jedovatá). V bytě vás může ochránit například sůl, nasypaná v rozích, nebo rozmarýn.