ONLINE CHAT
Nemají na Vás chlapi vztek, že právě vy jste jejich vedoucí a ne oni ?? Věřím, že podlejzají jak můžou co? (Hana V.)
Foto
Myslím, že jsem si u kolegů vydobyla slušný respekt a oni vědí, že by podlézáním stejně ničeho nedosáhli. V naší společnosti k sobě přistupujeme na zcela rovné úrovni. Na závěr bych všem chtěla poděkovat za dotazy a popřát Vám hezký zbytek dne. Karolína Topolová
jak se tak krasna zena dostala k teto praci?(michal)
Foto
Díky za kompliment. Jak již jsem uvedla, k funkci generální ředitelky jsem se propracovala během čtrnácti let, takže se nejedná o žádný náhlý kariérní zvrat.
Když budete otevírat nové pobočky, znamená to, že budete také nabírat nové lidi v regionech?(Jenda)
Foto
Ano, letos určitě budeme potřebovat v České republice přijmout možná až sto lidí, a nejen v nově otevíraných pobočkách. Sháníme zejména výkupní techniky, automechaniky a lidi do prodeje. Podrobnosti vám rádi řeknou v našem náborovém oddělení, kontakt najdete na webu áček.
Velmi mě těší, že v tak významné manažerské pozici má AAA Auto ženu. Čím to je, že se ženy v jiných firmách prosazují výrazně méně? A jak se díváte na různé návrhy, aby byly zavedeny kvóty na zastoupení žen ve vedení firem? Díky.Pavel(pavel)
Foto
Již jsem vícekrát uvedla, že podle mě by měl být výběr manažerů zcela podřízen jejich schopnostem a zkušenostem a nikoliv tomu, zda se jedná o muže či ženu. Já sama jsem v AAA AUTO pracovala 14 let na různých pozicích, než jsem se stala generální ředitelkou.
Existuje hodně teorií, kdy během roku je nejlepší si koupit ojetinu, slyšela jsem, zimní období prý není příliš vhodné, co si o tom myslíte?(Karel Stejskal)
Foto
Jako každý rok i letos jsme v rámci novoročních slev snížili ceny všech „loňských“ vozů o 10-30%, takže nejlepší doba k nákupu je právě nyní. Navíc při koupi vozu na splátky můžete dostat v rámci speciální akce ještě 40 000 Kč na ruku.
Jakým vy jezdíte vozem? Kupovala jste nový či ojetý? Hezký den. (Jaroslava)
Foto
Jezdím ojetým vozem, v současné době je to přes rok starý Mercedes GL. Předtím jsem měla rovněž Mercedes, více než sedmiletý.
Přeji Vám dobrý den. Obracím se na Vás s osobní prosbou.Prosím mohl by jsem na Vás dostat kontakt? Pokud možno e-mail. Předem Vám moc děkuji! (Vladimír)
Foto
Kontakt na mě najdete na našich webových stránkách, pošlete mi e-mail a já vám odpovím.
Dobrý a pěkný den přeji pí. Karolínce a jsem rád, že Vás vidím alespoň na fotce, jste velice šikovná a pěkná---. Nějaké auto jsem v AAA koupil, zrovna zítra se chci zastavit u vás v Praze,mluvil jsem s pí.Charvátovou, snad pěkné auto vyberu, zdr Jarka H.(Jaroslav Honců, Vrchlabí)
Foto
Také Vás zdravím. Věřím, že si určitě vyberete, v pražské pobočce máme téměř 2000 vozů.
Dobrý den, poradí mi někdo u vás a pomůže mi spočítat veškeré náklady na pořízení ojetého vozu na úvěr? Zajímalo by mě v čem je to výhodnější, než na leasing? Díky Hezký den Petra(Petra Jánská)
Foto
Můžete nás kontaktovat přes bezplatnou linku 800110800 nebo přes webový formulář (u každého vozu) a náš pracovník s Vámi probere všechny možnosti. Máme pět partnerů posktujících financování vozu na splátky, takže si určitě vyberete.
Dobrý den,ráda bych pracovala jako prodejce vozu v Brně. Jsem žena,43let,češka,řp.sk.B,zkušenosti žízení auta..z Brna..komunikativní,spolehlivá.. a mám vážný zájem o tuto práci! Moc díky za odpověď! Eva 606531122 a email: evalobianco@email.cz(Eva L.)
Foto
Vždy máme zájem o kvalitní, zkušené lidi s praxí. Kontaktujte, prosím, přes náš web www.aaaauto.cz naše náborové oddělení.
Chystám se koupit ojeté auto tak do sto tisíc,jaké prosím by jste mi doporučila. Děkuji Jan(Jeník)
Foto
Doporučila bych Ford Focus první generace, Octavii první generace, Fabii první generace - většinou s nimi nebývají problémy a mají nízké náklady na servis a údržbu a je jich velký výběr. Každopádně je také samozřejmě možné vzít si vůz na splátky a pak je možno se dostat do vyšších cenových kategorií.
Paní Karolíno, moc vám to sluší. Je fajn zjištění, že v byznyse může jít dohromady krása, rozum a také funkce. Jinak je to většinou bídné. Přeju hezký den a jen drobná otázka - jak tipujete rozvoj vaší firmy, také co říkáte automobilovému průmyslu u nás? Zkrátka vaše stručná prognóza - jak dál v autech u nás? Děkuji!(ADAM - OSTRAVA)
Foto
Děkuji za pochvalu. Naše společnost má v současnosti pětiletý rozvojový plán, který najdete na najdete na našich webových stránkách www.aaaauto.cz. Nicméně v letošním roce plánujeme otevřít dvě až tři pobočky v ČR a jednu na Slovensku, jak už jsem uvedla, postupně budeme na všech pobočkách AAA AUTO otevírat také pobočky Mototechny. Ta prodává zánovní automobily, což je segment, o který je stále větší zájem. Co se týče prodejů automobilů obecně, zatím klesají prodeje zejména nových aut, i když v závěru roku jsme pocítili určité oslabení zájmu také o ojeté automobily. Na druhou stranu v době ekonomického oslabení lidé inklinují spíše k nákupu ojetých vozů, protože ví, že oproti novým značně ušetří. Takže jsem z hlediska prodeje použitých automobilů stále mírně optimistická, i když jasněji bude až v průběhu roku.
Dobrý den, "ojetinám" moc nevěřím, ale potřebuji teď nutně auto a nemám na nové. Jak poznám, že to, které si kupuji je opravdu vpořádku? Rozhodují najeté kilometry?(Helena Volná)
Foto
Nejdůležitější je skutečný technický stav vozu. Můžete si k nám vzít na prohlídku svého automechanika nebo s vozem ještě před koupí zajet do nezávislého servisu, který auto prohlédne. V dnešní době mohou být i vozy s vysokým počtem najetých kilometrů ve velmi dobrém stavu, pokud majitel nezanedbával servis a vůz má doloženou servisní historii.
Dobrý den, dočetl jsem se, že chystáte otevření nových poboček. Kde je chystáte? Děkuji.(Jaroslav)
Foto
Letos plánujeme otevřít v ČR dvě až tři pobočky a to buď v Jičíně, Mladé Boleslavi, Písku či Táboře a jednu na Slovensku v Prešově.
Aká je garancia kvality u Vás kúpeného auta?(Jozef)
Foto
Všechny vozy na výkupu podrobně prověřují naši zkušení výkupní technici. Proto také odmítáme až 65% aut, která jsou nám nabízena. U vozů zkoumáme jejich VIN kód, skutečný rok výroby, zda nebyly odcizeny, nejsou v exekuci nebo v leasingu a samozřejmě řadu technických parametrů. K vozům dáváme dvouletou garanci mechanických a technických závad.
Dobrý den, mám dotaz ohledně garance původu a najetých kilometrů. V případě, že by zákazník zjistil, že stav na tachometru neodpovídá skutečnosti, jak v tomto případě postupujete?(Nina78)
Foto
Poskytujeme doživotní garanci vrácení peněz v případě právního problému s vozem. Pokud zákazník přinese zcela jednoznačný důkaz, že kilometry neodpovídají, vrátíme mu i v tomto případě peníze, které za vůz zaplatil.
Dobrý den, manželka si chce koupit cabrio, doporučila byste Peugot 206 CC nebo Nissan Panorama CC? Děkuji(Petr z Benešova)
Foto
Peugeot 206 CC patří k nejoblíbenějším ojetinám mezi kabriolety, takže s ním chybu neuděláte. Jen je nutné dát si pozor na funkčnost stahovací střechy (nesmí se ozývat pazvuky), a jestli do vozu skrz střechu nezatéká (nejlepší test je projet myčkou).
Dobrý den, kolik letos plánujete prodat aut? Minule Vám odhad vyšel. Myslíte si, že bude přibývat i koupí mírně ojetých aut firmami? (Petr Kudláček)
Foto
Loni jsme prodali 51,5 tisíce aut, což bylo skoro o 15% více, než v roce 2011. Letošní výsledky jsou o něco méně optimistické, ale samozřejmě bychom rádi prodali opět více.
Jste moc hezká , jak to děláte ,že tak dobře vypadáte.(Petříček)
Foto
Děkuji za kompliment :-)
zaměstnejte mě prosím(tomáš lenc)
Foto
Jsme firma, která má na pracovníky sice poměrně vysoké nároky, ale umíme lidi zaplatit, vyškolit a dáváme jim možnost kariérního růstu. Takže pokud chcete poctivě pracovat a chcete se něco naučit, rádi vám dáme pracovní nabídku. Můžete se spojit s naším náborovým oddělením na webu www.aaaauto.cz.
Dobrý den, na co bych se měl zaměřit při koupi ojetiny, když nemám moc peněz?(Daniel)
Foto
Je důležité si uvědomit, že ty nejlevnější vozy, které se k nám dostávají protiúčtem od zákazníků, jsou často velmi blízko ke konci své životnosti a vyžadují alespoň základní opravy a výměny některých dílů. Pokud tedy máte zájem o vůz v ceně pod padesát tisíc korun, je dobré přijít s mechanikem a poradit se s ním, jaké investice do vozu budou nutné. Jinou variantou je vybrat si dražší vůz v lepším stavu a chybějící hotovost řešit formou nákupu auta na splátky.
Zdravím vás. Jak je to u vás v případě, že je po koupi s autem nějaký problém?(Miroslav)
Foto
Od loňského podzimu u nás máme nové kontaktní centrum pro zákazníky. Celkem zaměstnává asi 200 operátorů, kteří se věnují výkupu a prodeji vozů, poskytování finančních služeb a také zákaznické podpoře. Daří se nám 80% reklamací vyřídit ke spokojenosti zákazníků. A pokud ne, tak u nás od loňska působí také zákaznický ombudsman Milan Smutný, bývalý mluvčí mladoboleslavské škodovky, který se specializuje na zprostředkovávání dohody tam, kde jsou případy složitější. Nicméně je potřeba si uvědomit, že obchodujeme s ojetými auty, jejichž stav odpovídá jejich ceně. Chci tím říci, že u opotřebované věci je nutno počítat s možnými vadami. Ale právě proto jsou řádově levnější, než vozy nové.
Co budete vařit dnes k večeři, paní ředitelko?(jerry)
Foto
Vyzkouším recept mé kamarádky, odbornice na thajsou kuchyni - zeleninový salát s papájou a fenyklem, manželovi k tomu ale přidám ještě kus masa :-)
Dobrý den, paní Topolová, zajímalo by mě, které značky aut Češi nejvíce nakupují? Děkuji za odpověď,(J. Hradecký)
Foto
Téměř třetinu vozů (30 %) v nabídce AAA AUTO tvoří vozy značky Škoda. Top 5 nejprodávanějších značek doplňují ještě automobily VW, Ford, Renault a Peugeot, které tvoří dalších 39 % nabídky. V modelech je zastoupení v pořadí podle počtu vozů: Škoda Fabia, Škoda Octavia, Ford Focus, Ford Mondeo, Opel Astra, VW Passat, Renault Megane, VW Golf a Peugeot 307. Dieselová vozidla představují 46 %, zatímco benzinová 54 %, ale jsou zastoupeny i hybridy nebo vozy s pohonem LPG. Mezi nejčastější barvy patří šedá, modrá, stříbrná, červená a černá a nejvíce jsou zastoupeny karoserie hatchback, combi, sedan/saloon, MPV and SUV. Desetina nabídky vozů má pohon všech čtyř kol a stejný je i podíl vozů s automatickou převodovkou.
Někde jsem slyšel, že herečka Alice Bendová žije po rozchodu s manželem s nějakým Vaším příbuzným, je to pravda?(Petr Szabó)
Foto
Ano, Alice žije s mým švagrem, bratrem mého manžela.
Jste velmi sympatická a pohledná dáma. Vaše reklama v radiích je ale příšerná.Upřímně píšu,že při reklamě na Ačka přepínám.Na vašem místě bych uvažovala o změně.Trávím v autě 12 h denně a když jí slyším je mi zle.Vyměňte toho,kdo jí navrhnul,protože on nemá na svém místě co dělat.Žádná jiná reklama mě tak neštve jako tahle.....Jinak se mějte hezky a gratuluju k úspěchům. Jitka(Jitka)
Foto
Děkuji za názor, vážím si ho. Rozhodně se nepasuji do role odborníka na reklamu nebo reklamního herce. Cílem bylo přiblížit lidem nákup ojetého auta a kontaktovat je napřímo, osobně. Od čtvrtka tohoto týdne poběží v televizi naše nové reklamní spoty, věřím, že ty se vám budou líbit.
Kolik jste vlastně loni prodali aut? Díky a hodně úspěchů.(Jan Brůžek)
Foto
Nejžádanějším vozem je stříbrná Škoda Octavia kombi s dieselovým motorem v ceně od 150 do 200 tisíc korun. Vzrůstá také obliba takzvaných zánovních vozů – referenčních či předváděcích – do dvou let stáří. Ty u nás prodáváme pod obnovenou značkou Mototechna. Tradičně v zimním období jsou vyšší prodeje vozů 4x4.
Proč bych si měl koupit ojetinu v AAA AUTO, a ne například v nějakém menším bazaru? Díky za odpověď a hezký den. (Honza Král)
Foto
Výhodou nákupu v AAA AUTO jsou například naše 100% garance vrácení peněz v případě zjištění právního problému s vozidlem, a to doživotně, po celou dobu užívání auta. Jelikož jsme majiteli všech vozů, které prodáváme, vždy máte jistotu, že se v případě potíží máte na koho obrátit. U pouhých zprostředkovatelů prodeje se mohou vyskytnout problémy s kontaktováním původních majitelů, kteří často o problémech předem věděli a proto nebudou mít zájem na jejich řešení.
Slyšel jsem, že je stále výhodné kupovat ojetá auta přímo dovážená ze zahraničí, je to pravda?(Jirka B. )
Foto
Podle mého názoru to dávno výhodné není. Při koupi takového vozu nelze hledět jen na cenu. Podle našich zkušeností, které sbíráme, když se nám podobné vozy snaží různí rádobypodnikatlé nabízet, je kvalita těchto aut velmi špatná a často mají řadu právních problémů. Většina z nich má stočené kilometry, setkáváme se s upravenými roky výroby či s auty po závažných haváriích, která by už dávno neměla jezdit po silnici. I těchto důvodů na výkupu odmítáme až 65% nabízených vozů. Pokud taková auta nechceme my, vy byste si je také nekoupili.
Jaké ojetiny teď nejvíc „frčí“? Co nejvíc prodáváte?(Jiřina)
Foto
Nejžádanějším vozem je stříbrná Škoda Octavia kombi s dieselovým motorem v ceně od 150 do 200 tisíc korun. Vzrůstá také obliba takzvaných zánovních vozů – referenčních či předváděcích – do dvou let stáří. Ty u nás prodáváme pod obnovenou značkou Mototechna. Tradičně v zimním období jsou vyšší prodeje vozů 4x4.
Vyžadují ženy nějakou zvláštní výbavu? Děkuji za odpověď. (Milena Netolická)
Foto
Z bohaté výbavy, kterou dnešní automobily nabízejí, si ženy jednoznačně potrpí na bezpečnost automobilu. Dříve komfortní vybavení vozů se postupem času stává standardem. Proto si více než na příjemné svezení, které dnes nabízí čím dál více nových či zánovních vozů, ženy všímají v prvním případě pasivních (airbagy, isofix), ale také aktivních bezpečnostních prvků (ABS, ESP). Víceméně shodně naše zákaznice oceňují klimatizaci a parkovací senzory, které jim značně usnadní parkovací manévr.
Podle čeho vybírají vozy ženy? (Jana N. )
Foto
Zatím, co pro muže představuje automobil spíše srdcovou záležitost, ženy v něm vidí praktického pomocníka pro všední den. Rozhodnutí o koupi nového nebo ojetého vozu souvisí s finanční částkou a preferovanou třídou pořizovaného vozu. Mimo to však mají ženy a muži na automobil zcela jiný pohled. Při nákupu vozu dávají ženy přednost zejména jeho praktické stránce a preferují menší kompaktní vozy s ladným a moderním vzhledem. Zajímají se o průměrnou spotřebu, velikost kufru a užitečné funkce. Z dalších vlastností, na které ženy při volbě auta hledí, předstihly těsně komfort a bezpečnostní opatření vozu dlouhodobě vedoucí vzhled a značku. Klišé o tom, že ženy na autech zajímá jen barva a design, už prostě neplatí.
Slyšel jsem, že do nákupu vozů začínají víc mluvit ženy, máte ten pocit i u vás, s ojetými auty? (Milan)
Foto
Dobrý den, zdravím všechny chatující a těším se na příjemně strávené dopoledne. Na váš dotaz mohu říci, že poměr žen, které si kupují vlastní vůz anebo se do výběru automobilu pro rodinu zapojují, se v posledních několika letech výrazně zvýšil. U koupi vlastního automobilu je to již více než čtvrtina, zatímco u společného užívání auta se jedná dokonce o 62%. Ženy si v současnosti nekupují pouze druhý vůz do rodiny, ale pořizují si také například manažerské automobily šité na míru pro podnikání.