Možná znáte animace pro děti v českém jazyce pouze z hotelových resortů například v Egyptě nebo v Turecku. Za tímto stále více oblíbeným způsobem trávení dovolené nemusíte tentokrát až tak daleko. Letos jsou exkluzivně pro klienty NEV-DAMY poprvé otevřeny dětské kluby rovnou ve dvou italských městech - Bibione a Caorle. A jak to vlastně funguje?

Autor: Nev-dama

Křížem krážem na kole po Bibione

Bibione zná každý. Letovisko, které v posledních letech prožívá zářivý comeback a stává se opět populárním turistickým střediskem. I proto zde vyrostl první Mini Orange klub pro české děti na dovolené ve věku od 4 do 12 let. Až do poloviny září zpříjemní ubytování rodinám s dětmi, pro které je připraven sportovně-zábavní program každý den (kromě soboty) v dopoledních a podvečerních hodinách. Klub má sídlo ve villagio Tivoli. Zatímco se Vaše děti budou bavit, tančit, učit se nové hry s našimi animátory a novými kamarády, Vy si můžete nerušeně užívat sluníčka, moře a relaxace. Pro příznivce rekreačních sportů doporučujeme výlet na kole, Bibione je pro cyklistiku jako stvořené.

Autor: Nev-dama

Za trochou romantiky do Caorle

Necelých 40 minut cesty jižně od rušného Bibione dorazíte do poněkud klidnějšího letoviska Caorle. Toto rychle rostoucí moderní středisko s historickým jádrem nabízí dětský klub v českém jazyce, který je součástí profesionálního italského animačního týmu, jehož úkolem bude zpříjemnit dovolenou celé rodině. Fun Orange klub najdete v nejmodernější části Caorle - Altanea. Vaše děti se mohou těšit na dny plné zábavy, zajímavá divadelní odpoledne a letní protančené večery přímo na pláži pod širým nebem. „V italském týmu je vždy jeden česky hovořící animátor, který se věnuje pouze dětem klientů naší cestovní kanceláře, pomáhá s překladem a doprovází je při jednotlivých aktivitách,“ uvedla Simona Fischerová z NEV-DAMY.

Autor: Nev-dama