Proč právě tam?

Během srpna se teploty vystoupají až na 30 °C a voda má příjemných 25 °C. Pokud do Turecka zavítáte, určitě si nenechte ujít návštěvu vznešeného Istanbulu. Je to jediné město na světě, které leží v Evropě a Asii zároveň! Ti, kteří nejsou příznivci povalování se u moře, zas ocení velké množství historických památek a toulání se po panenské přírodě.  Možná i pro svou rozmanitost je Turecko tak vyhledávanou destinací zejména pro české turisty – každý se zde zabaví podle svých představ o dokonalé dovolené.

Autor: Čedok

Dovolená v Turecku vám díru do rozpočtu neudělá!

Úroveň hotelových služeb je srovnatelná se státy západní Evropy. A také o mnoho levnější. Chcete-li si tedy užít dovolenou bez starostí a ve vysokém komfortu, neváhejte a vyražte letos třeba do oblíbených tureckých letovisek Antalye a Bodrumu.  Tato dvě turisticky vyhledávané oblasti nabízí jak pěkné koupání, tak spoustu krásných památek v okolí.

Rádi nakupujete? Pak se v Turecku budete cítit jako doma. Zde seženete za dobrý peníz např. kožené výrobky, obleky, boty, krásné a ručně dělané koberce, ale také starožitné cínové nádobí, koření a vynikající sypané čaje. Dámy budou jistě okouzleny opravdu velkým výběrem nejrůznější bižuterie.

Kde se ubytovat?

Díky propadu ruského trhu většina tamních obyvatel šetří a tudíž i oželí pro tento rok letní dovolenou. Právě této situaci se musí podřídit hoteliéři z různých zemí, kteří budou své nabídky muset zlevnit, aby naplnili volné pokoje. To platí zejména pro Turecko a Egypt – oblíbené země ruských občanů, kde kvůli nalákání turistů za letošní rok klesly ceny ubytování. Výrazně zlevnily zejména pětihvězdičkové hotely, které byly primárně zaměřeny právě na ruskou klientelu. Toužíte po snové dovolené, na které budete obklopeni luxusem? Využijte letošní velmi výhodné nabídky prvotřídních hotelů, které své ceny přizpůsobily úbytku movitých turistů z Ruska!

Sultánský palác v Istanbulu
Autor: Profimedia.cz

Jak získat ten nejlepší zájezd?

Díky výhodným cenám ty nejlepší hotely za nejlepší ceny rychle mizí.  Jestliže si tedy chcete opravdu odpočinout a alespoň na chvíli se cítit jak v pohádkách Tisíce a jedné noci, neváhejte a objednejte si tu dokonalou dovolenou v Turecku právě teď!