Itálie, Tonale / Ponte di Legno, Hotel Delle Alpi 4*

Autor: CK Fischer
Jeden z nejprestižnějších hotelů v italském vysokohorském středisku Tonale, které je lyžařsky propojeno s Ponte di Legno.

Kromě prostorných světlých pokojů zde najdete nové moderní wellness centrum, které nabízí i krytý a venkovní vyhřívaný bazén. 

Itálie, Monte Bondone, Hotel Norge 4*

Autor: CK Fischer
Oblíbený hotel v populárním středisku Monte Bondone s vynikající lyžařskou polohou přímo na svahu. Také poměr ceny a kvality služeb je zde neuvěřitelně výhodný. V hotelu Norge si budete užívat vysoký standard služeb a místní kuchař vám bude vařit hlavně z biopotravin a místních produktů.

Hotel nabízí velmi příjemné relaxační centrum s rozmanitou nabídkou kosmetických služeb a masáží.

Itálie, Valle Isarco, Hotel Grüner Baum 4*

Autor: CK Fischer
Výborně dostupné italské středisko Valle Isarco nabízí hned tři velmi kvalitní skiareály. Najdete tu i Trametsch, nejdelší sjezdovku Jižních Tyrol. A i zde si po celodenním lyžování jistě rádi dopřejete trochu odpočinku.

Hotel Grüner Baum leží v samém centru historického městečka Bressanone.  Najdete tu nové, velmi moderně vybavené wellness centrum a excelentní nabídku stravování.

Rakousko, Bad Kleinkirchheim, Sport & Ferienhotel Kolmhof 4* 

 

Autor: CK Fischer

Lázeňské městečko Bad Kleinkirchheim se nachází v blízkosti korutanského národního parku. Kdysi jej proslavily hlavně léčivé prameny, dnes tu jsou hned dvoje vyhlášené lázně a lyžaři z celé Evropy si tu užívají i nádherně upravené sjezdové tratě – je jich tu více než 100 kilometrů.

Hotel Sport & Ferienhotel Kolmhof se nachází blízko sjezdovky, jeho rozsáhlé relaxační centrum zabírá přes tisíc metrů čtverečních a zahrnuje i populární venkovní vyhřívaný bazén.

Rakousko, Kaprun - Zell am See, Hotel St. Florian 3*

Autor: CK Fischer

Hotel se nachází téměř v centru Kaprunu, městečka, které je součástí jedné z nejpopulárnějších lyžařských oblastí v Rakousku. Budete si tu užívat nádhernou přírodu, moderní lanovky, více než 130 kilometrů sjezdovek a vyzkoušet můžete i lyžování na ledovci s téměř celoročním provozem.

A čeká vás také velké překvapení – česky mluvící personál. Ten se o vás bude starat po celou dobu pobytu. Jistě vám nabídne služby menšího wellness centra nebo doporučí návštěvu nedalekých ultramoderních lázní Tauern Spa s rozsáhlou nabídkou venkovních i vnitřních bazénů, saun, masáží či kosmetických procedur.