Zapomeňte na běžné dárky, u kterých se nemusíte trefit do vkusu, zapomeňte i na obálku s penězi. Respektive vyměňte její obsah a ukryjte do ní dárkový poukaz na pobyt. Na internetu takových pobytů najdete desítky – v různých délkách, s nejrůznějším zaměřením a v poměrně velkém cenovém rozpětí.

Ten pravý dárek tak vyberete opravdu pro každého – wellness pobyt pro mamku nebo kamarádku, romantický víkend pro partnera (a pro vás) nebo antistresový pobyt pro každého, kdo si zaslouží pár dní klidu a absolutního relaxu. Navíc z pohodlí domova, bez front, bez davů v obchodních domech – což oceňuje stále více lidí.

Inspirujte se našimi tipy a věnujte svým blízkým dárek, na který opravdu nezapomenou.

Rozmazlujte je!

Rozmazlujte sebe i své blízké. Třeba v OREA Hotelu Horal ve Špindlerově Mlýně.
Autor: Orea hotels

Chcete pořádně překvapit maminku nebo kamarádku? Pořiďte jí k blížícím se Vánocům nebo narozeninám „rozmazlující“ pobyt pro dva v některém z horských hotelů. Třeba v OREA Hotelu Horal ve Špindlerově Mlýně, kde si během tří dnů člověk užije báječný relax. Součástí dárkového poukazu jsou masáže – medová, čokoládová nebo reflexní – ovoce na pokoji i romantická večeře pro dva. „V naší luxusní restauraci Panorama s výhledem na údolí,“ dodává personál.

Podobnou náplň má i wellness víkend v harrachovském hotelu Sklář. „Zajdete si na rašelinový zábal, pak na masáž zad nebo na relaxační smetanovo-vanilkovou koupel a po návratu vás na pokoji čeká sekt a čerstvé ovoce,“ popisuje služby hotelu manažer.

Zbavte je stresu!

Pomoci se zvládnutím stresu může i antistresový víkend. Pořiďte ho těm, na kterých vám záleží.
Autor: Orea hotels

Je váš partner nepříjemný, podrážděný a nervózní? Pořiďte mu pobyt proti stresu. Nabízejí ho v hotelu Monty v Mariánských Lázních a opravdu pomáhá. Balzámem na nervy je klid tohoto městečka, součástí poukazu jsou navíc medové wellness aktivity. „A med, jak známo, odbourává stres a napětí,“ říká masérka. Mimo to je v ceně i pobyt ve vířivce, s relaxační hudbou a s lahví sektu.

Podobné účinky bude mít i relaxační pobyt na Šumavě. Velké wellness centrum hotelu Horizont bylo před pár lety kompletně zrekonstruované a poskytuje nadstandardní zázemí. Svým blízkým můžete dopřát třeba i ayurvédský rituál s bylinnými měšci. Výsledkem bude čistá hlava a maximální uvolnění.

Dopřejte jim pořádnou porci romantiky!

Výborná snídaně, společná procházka, pobyt ve vířivce. Tak vypadá romantický víkend ve dvou.
Autor: Orea hotels

Právě „romantika pro dva“ je nejprodávanějším typem poukazů. „Před Vánoci je lidé často pořizují pro rodiče, nebo tak trochu vypočítavě pro partnera, který je pak samozřejmě vezme s sebou,“ s úsměvem líčí manažer hotelu Sklář. Romantika ve dvou tady zahrnuje rašelinové i citrusové zábaly, aromatické relaxační koupele nebo peeling.

Připočtěte k tomu výbornou kuchyni, krásnou přírodu Krkonoš, hotelový bazén a vířivku. Dá se takové porci romantiky vůbec odolat?

Pozvěte je do Prahy!

Praha je krásná. A její krásy si můžete dopřát i při výhledu z OREA Hotelu Pyramida.
Autor: Orea hotels

Výhled na Hradčany a na Břevnovský klášter, tříchodové menu ve výborné restauraci a k tomu okružní jízda Prahou. Pokud přemýšlíte, čím podarovat třeba své aktivní prarodiče, je poznávací víkend v Praze ideální volbou. Zázemí navíc najdou v hotelu Pyramida.

Nechte je, ať si vyberou sami!

Nabídka pobytových poukazů je široká a obvykle se v ní dá najít takový, který obradovanému maximálně „sedne“, ne každý má ale odvahu pořídit konkrétní pobyt. I na takové klienty ale v OREA HOTELS myslí. „Nabízíme dárkové šeky v konkrétní hodnotě, kterými je možné zaplatit nejen libovolný pobyt, ale třeba i romantickou večeři v některé z hotelových restaurací,“ říkají lidé z OREA HOTELS. „A kromě toho nabízíme takzvaný Dárek na zkoušku, který jinde nenajdete.“

Pořiďte letos svým blízkým dárkový poukaz od OREA HOTELS. Z desítek tematických pobytů ve skvělých hotelech pro vás vybíráme:

Sladké rozmazlování ve Špindlu

Autor: Orea hotels

Užijte si tři dny v Krkonoších v OREA Hotelu Horal. Kromě krás Špindlerova Mlýna na vás čekají masáže, pobyt ve vířivce, romantická večeře pro dva nebo čerstvé ovoce na pokoji. Nechte se rozmazlovat!

Antistresový pobyt v Mariánských Lázních

Autor: Orea hotels

Hoďte starosti za hlavu v příjemném OREA Hotelu Monty v západočeských Mariánských Lázních. Volný vstup do bazénu, antistresová medová masáž, ale i pobyt ve whirlpoolu – to vše vám pomůže zbavit se stresu!

Poznávací víkend v Praze

Autor: Orea hotels

V Praze je blaze a my vás o tom přesvědčíme během pobytu v OREA Hotelu Pyramida. Dopřejte si výborné pokrmy z hotelové restaurace, užijte si bazén a pak i okružní jízdu Prahou, která je v ceně poukazu.