Rakousko- kolébka alpského lyžování

První výhodou návštěvy Rakouska je vzdálenost od České republiky, jelikož tam můžete zajet i na méně než týden. Ve většině ubytovacích zařízení se můžete ubytovat již od tří nocí výše a zcela jistě se v nich setkáte s pověstnou pohostinností, ochotou a tradiční rodinnou atmosférou.

Autor: ITS BILLA TRAVEL

Skiareály jako Kaprun-Zell am See, Saalbach- Hinterglemm nebo Kitzbühel s nejznámější sjezdovkou na světě- Hahnenkammen- jsou proslulé i daleko za hranicemi Rakouska. O tom, že je tato země skutečně lyžařským rájem, vás přesvědčí také více 22 tisíc kilometrů perfektních sjezdovek a 16 tisíc kilometrů upravených běžeckých tratí v téměř osmi stovkách velkých i malých zimních středisek. Nejvíc jich naleznete v Tyrolsku, Salcbursku, Voralbergu, ale také ve Štýrsku nebo Korutanech. Např. v salcburském Ski Amadé můžete na jednu pernamentku projet až 860 km sjezdovek nejen v okolí Flachau, ale i ve Schladmingu, Ramsau či Gasteinském údolí. Osm ledovcových areálů umožní snowboardovým nadšencům oddávat se svému oblíbenému sportu od brzkého podzimu až do pozdního jara.

Autor: ITS BILLA TRAVEL

V žádné jiné zemi nesouvisí lyžařský sport a to vrcholový i rekreační s každodenním životním stylem místních obyvatel jako právě v Rakousku. To je zkrátka tou pravou volbou pro pořádnou lyžařskou dovolenou i krátkou víkendovou návštěvu.

Autor: ITS BILLA TRAVEL

Širokou nabídku ubytování od ITS BILLA TRAVEL v téměř 40 lyžařských oblastech Rakouska naleznete ZDE!


Itálie- země tisíců lyžařů

Dolomit Superski je nejrozsáhlejší lyžařská oblast v celé Evropě a při výčtu superlativů by člověk nevěděl, odkud začít.

Autor: ITS BILLA TRAVEL

Jen součet kilometrů sjezdových tratí čítá fantastických 1 100, nemluvě o skvělé infrastruktuře a organizaci, nejmodernějším technickým zázemí či široké škále nabízených skipasů s možností využití různých slev a výhod.

I nabídka nelyžařských aktivit je naprosto uchvacující, od různých aktivit pro rodinu, přes nepřeberné množství zábavy v některém z barů či horských chat, až po relaxaci a wellness, které nabízejí místní ubytovací zařízení.

Autor: ITS BILLA TRAVEL

Ať už si pro svou dovolenou vyberete top středisko Kronplatz, stále populárnější Soldu, nádherné údolí Carezza či středisko San Martino, jehož vysoká nadmořská výška zaručuje sníh během celé sezóny, zimní dovolená v této oblasti zcela jistě předčí vaše očekávání.

Nabídku ubytování v různých oblastech Dolomitit Superski od  ITS BILLA TRAVEL naleznete ZDE!


Slovensko- jedna z deseti světových lyžařských velmocí

Nejen, že Tatry jsou od nás co by kamenem dohodil, ale navíc máte jistotu, že se na Slovensku bez problémů domluvíte svou rodnou češtinou.

Autor: ITS BILLA TRAVEL

Těšit se můžete na 1000 lyžařských vleků a lanovek. Najdete zde mnoho větších i menších středisek, ve kterých si užijete krásnou zimní dovolenou spojenou se špičkovým lyžováním na vysoko položených sjezdovkách, skialpinismem, freeridem i spoustou zábavy i sportu.

Moderní centra se nachází především v Nízkých a Vysokých Tatrách, navíc zde neustále zkvalitňují a rozšiřují nabídku a lákají české turisty na nízké ceny. Kromě lyžařských terénů se také neustále zlepšuje kvalita a prestiž slovenských termálních lázní, který se mílovými kroky blíží k alpskému standardu.

Nabídku ubytování ve Vysokých a Nízkých Tatrách od ITS BILLA TRAVEL naleznete ZDE!


Slovinsko- skvělé možnosti pro zimní radovánky

Při výběru zimní dovolené bývá Slovinsko zcela nezaslouženě ignorováno. Jedním z nejlépe vybavených skiareálů ve Slovinsku je Vogel nad jezerem Bohinj a i přesto nejsou jeho sjezdovky v délce 36 km příliš zaplněné. Skvělé běžecké tratě v okolí jsou známé jako dějiště Světového poháru v biatlonu.

Autor: ITS BILLA TRAVEL

Pro to, vyrazit na lyžovačku do Slovinska, hovoří i ceny. Jsou totiž nižší než v tradičních lyžařských velmocích. V neposlední řadě hraje důležitou roli při výběru i fakt, že se tam dostanete z Čech autem za pár hodin.

Nabídku ubytování v Julských Alpách, ale i v termálních hotelech s celoročním provozem naleznete  ZDE!


Čechy- srdcová záležitost

Všichni víme, že se Česká republika svou nabídkou zdaleka nevyrovná zejména alpským zemím, ale stále má co nabídnout.

Autor: ITS BILLA TRAVEL

Nejen svou lyžařskou nabídkou, ale i kvalitními službami a neustále se zlepšující infrastrukturou s množstvím zajímavých atrakcí nejen pro lyžaře, se drží především lyžařské areály v Krkonoších na špičce. Do dynamického rozvoje se však pustily i areály Lipno na Vltavou a další menší střediska na svazích šumavských vrcholů.

Širokou nabídku ubytování od ITS BILLA TRAVEL v mnoha lyžařských oblastech Čech naleznete ZDE!