Paní prodavačka mě naštěstí upozornila na možnost registrace nevýherního losu do Druhé šance, jinak bych ho totiž určitě vyhodil. Průběžně jsem si jich koupil víc. Na některé vyhrál, a tak hned kupoval další. Ty, které nevyhráli, jsem zaregistroval do Druhé šance.“

Pak Michal odjel do Itálie a losy pustil z hlavy. V té době proběhlo na centrále Fortuny losování výherce Druhé šance. Losoval se v pořadí již 3. vůz Škoda Octavia (ve hře ještě zbývá 1 Oktávka, pozn. redakce). Výherci byla zaslána informační sms, výherní číslo losu bylo zveřejněno na webu Fortuny i několikrát v denním tisku. O nové auto se stále nikdo nehlásil a lhůta pro přihlášení o výhru se rychle zkracovala.

Autor: Fortuna

„Během pobytu v zahraničí mi přišla sms zpráva, že jsem vyhrál ve Druhé šanci s Autolosem. Zprávě jsem ale nepřikláněl velkou váhu, moc jsem tomu nevěřil“, vzpomíná Michal. Až po návratu do Čech si na sms vzpomněl a chtěl vlastě zjistit, co znamenala. Měl dvě možnosti, buď zavolat na infolinku do Fortuny, nebo se dojít osobně zeptat, jestli opravdu vyhrál. Nakonec zvolil druhou možnost a nestačil se divit. Po předložení Autolosu v centrále Fortuny se dozvěděl, že se stal majitelem nového vozu Škoda Octavia. Po prvotním šoku se rozpovídal, jak to vlastně s tím výherním losem bylo. „Říkal jsem si, že bych mohl vyhrát i něco pro svoje auto, pár korun na benzín. Ale že bych vyhrál rovnou novou Oktávku, by mě fakt nenapadlo“. Vzpomíná, že vyšší výhru vyhrál jednou v životě: „Bylo to v roce 1986, 50 tisíc a od té doby nic. Až teď!“, dodává se šťastným úsměvem na tváři.

Staňte se i vy dalším majitelem nového auta. Příští losování Druhé šance o automobil Škoda Octavia je 16. 6. 2014. Sledujte stánky www.stiracilosy.cz, kde najdete návod, jak hrát o auto i jiné výhry.