Je to tím podzimem – slunce vykoukne zpoza mraků jen málo a i my máme tendenci zachumlat se doma do peřin a celý víkend proležet u televize. Právě teď je přitom ideální doba pro objevování evropských velkoměst – skončila letní sezóna a hotelové pokoje ve slavných evropských městech seženete za bezkonkurenční ceny. Ale dost planých řečí – podívali jsme se za vás na konkrétní nabídky hotelů v Paříži, Londýně a Římě a vybrali jsme pro vás ty nejlepší hotely s nejlepším hodnocením zákazníků i nejnižší cenou!

Levný hotel v Paříži nemusí být ošklivý – tenhle stojí necelé 4 000 Kč pro dva na víkend.
Autor: Sport Hotel Paris

Že je bydlení v Římě drahé? Našli jsme víkend za 1307 Kč

Historie tu dýchá z každého kamene a všude se tu válejí kusy antických soch nebo staveb. Řím je zbožňován historiky z celého světa, ale mezi turisty si zachovává dojem drahé destinace, kde skromný hostel stojí nekřesťanské peníze. Stačí ale vědět, kde hledat – nám se podařilo najít hotel (ne žádný hostel) už za 1307 Kč na celý víkend pro dvě osoby ve dvoulůžkovém pokoji!

Řím – hotely s nízkou cenou a vysokým hodnocením

Díky propracované službě, kterou zdarma poskytuje web HotelsCombined.cz, jsme mohli hledat mezi hotely, které mají nejvyšší možné hodnocení návštěvníků. Zároveň jsme si hotely vyfiltrovali podle ceny. Systém vám vždycky ukáže celkovou cenu včetně všech poplatků pro zvolený počet osob. Vidíte tedy ceny za dvoulůžkový pokoj na dvě noci (15. – 17. listopadu).

Víkend v Římě za málo peněz? Stačí najít levný hotel!
Autor: HotelsCombined.cz

Víkend pro 2 ve „čtyřhvězdě“ v Londýně za 3181 Kč

Levných letenek do Londýna seženete kupu. Jenže když zrovna neletíte za příbuznými, za ubytování v Londýně zaplatíte mnohem víc než za letenky. Abyste se tomuhle vyhnuli, zkuste hledat hotely v Londýně chytře – zbydou vám tak penízky třeba na londýnské super levné nákupy oblečení! Co se podařilo najít nám?

Londýn – 4 hvězdičky za cenu hostelu

Na víkend od 15. do 17. listopadu jsme si vyfiltrovali jen hotely – nemuseli jsme se tak probírat nabídkami hostelů, které jsou sice levnější, ale ne každý touží po noci v pokoji s deseti dalšími lidmi. Díky třídění podle hodnocení zákazníků jsme našli čtyřhvězdičkové hotely za neuvěřitelně nízké ceny. Jde ale o hotely blízko letiště, a tak jsme naše hledání ještě zpřesnili o třídění hotelů podle lokality – našli jsme hotel v centru Londýna za cca 3000 Kč na víkend.

Je kousek od metra, je levný a přitom krásný. I takové hotely najdete v Paříži!
Autor: Allegro Paris Hotel

Romantika v Paříži na Montmartru? Není to drahé!

Snad každý si přeje zažít romantický víkend ve dvou v Paříži! Jenže aby se vám to povedlo a vy si víkendovou dovolenou opravdu užili, nebude vám stačit nějaký levný hostel na předměstí. Proto jsme hotely v Paříži hledali také podle toho, jak útulně působily a jak pěkné v nich mají pokoje. I s vysokými nároky se nám podařilo najít hotýlky v centru Paříže za ceny od 3000 Kč na celý víkend pro dva.

Hledejte hotely sami a ušetříte spousty peněz. Údajně až 70 %!
Autor: HotelsCombined.cz

Paříž – luxusní hotely za málo peněz

Pro víkend od 15. do 17. listopadu nám systém HotelsCombined.cz v Paříži našel obrovskou spoustu hotelů. Díky detailním hodnocením návštěvníků jsme si ale vybrali jen ty hotely, které zákazníci ocenili slovy jako „útulné pokoje“ nebo „vynikající služby“. Dvoulůžkový pokoj pro dva na víkend vás nezruinuje například v těchto pěkných hotelech:


Jak zní univerzální rada? Hledejte sami! Cestovky se vás budou snažit zlákat na extra výhodné víkendové balíčky, jenže v nich si moc vybírat nemůžete. Díky možnostem, které nabízejí srovnávače hotelů, si můžete najít bydlení kdekoli na světě přesně podle vašeho gusta. Vyberete si tak hotel podle vzdálenosti od centra, podle ceny, hodnocení dalších návštěvníků nebo třeba podle toho, jak daleko je od letiště. Za tohle hledání nic neplatíte – naopak díky němu ušetříte až 70 % na ceně pokoje.