Máme velkou radost, že klubové hotely KOVOTOUR PLUS vzbuzují u našich klientů obrovské nadšení a že se do našich klubových hotelů opakovaně vrací. Věříme tedy, že i letos budou patřit k největším lákadlům v naší nabídce.

V letošním roce tedy můžete vyrazit do těchto klubových hotelů: v Černé Hoře:  Sutomore – atraktivní klubový komplex Zlatna Obala (Golden Beach), klubový hotel Korali ALL INCLUSIVE Club, Čanj – hotel Zlatibor Club, Ulcinj – hotel Olympic Club, v Chorvatsku: Crikvenica - depandance Omorika, v Bulharsku: hotel Amfora Club, v Turecku: hotel Adora Beach Club, na Krétě: hotel Phaedra Beach a na Korfu: hotel Pantheon Hall.

Autor: KOVOTOUR PLUS s.r.o.

Bohatý i zábavný celodenní animační, sportovní a relaxační program ZCELA ZDARMA

Pod vedením našich zkušených animátorů můžete vyzkoušet a zúčastnit se těchto programů určených pro všechny věkové kategorie

  • celodenní cvičební program pro všechny: profesionální čeští animátoři mají pro Vás připravený speciální cvičební a pohybový program, který si lze vybrat z široké nabídky pro všechny věkové kategorie. Ranní fitness cvičení, ranní aerobní cvičení, odpolední fitness cvičení, zumba, aqua aerobic v bazénu i v moři, cvičení v moři pro všechny věkové kategorie, turnaje ve volejbale, tenisu, kopané i nohejbalu (vše rozděleno a přizpůsobeno výkonu a věku). Cvičební pomůcky k zapůjčení zdarma.
  • denní programy pro děti: dětský klub „Plusíčko“  pro děti od 4-15 let (děti do 4 let v doprovodu rodičů) v češtině (vybavený miniclub a zázemí pro děti), hlídání dětí, soutěže na pláži, možnost zapůjčení sportovních a společenských her, karneval, turnaje v míčových hrách, pirátský den, hledání pokladu, facepainting - malování na obličej, vědomostní kvízy, kreativní práce, odměny, dárky a spousta dalších překvapení. Skvělá zábava pro děti, aby rodiče mohli odpočívat. Samozřejmostí je citlivý a laskavý přístup animátora ke všem dětem.   Děti zažijí spoustu zábavy a poznají nové kamarády. Čekají je různé hry, řádění, soutěže a aktivity – pro každého je tu něco. Děti chtějí poznávat, tvořit i dovádět, miniklub „Plusíčko“ jim to umožní.
  • večerní animační programy pro všechny: promítání celovečerních filmů, zábavné soutěže a hry v rámci klubových večerů, karaoke soutěž, zábavná taneční a pěvecká vystoupení, diskotéky, speciální večer s poznáním místní kultury, zábavy a zvyků.
  • rozmanité a kreativní aktivity jsou  přizpůsobené všem věkovým kategoriím (rodinám, párům, dětem i seniorům). 

Autor: KOVOTOUR PLUS s.r.o.

Další výhody klubu:

  • zvýhodněné ceny výletů
  • slevy ve vybraných obchodech a restauracích
  • možnost zapůjčení sportovních potřeb a společenských her
  • exkluzivní postavení klientů KOVOTOUR PLUS nejen v rámci hotelu, ale také na veřejných místech a zařízeních.

 

KLUBOVÉ HOTELY V ČERNÉ HOŘE

Autor: KOVOTOUR PLUS s.r.o.

Komplex Zlatna Obala (Golden Beach)

Příjemný klubový komplex ležící v jižní části městečka Sutomore, jen 1 km pěší chůze od centra letoviska Sutomore, které lemuje velký počet barů, restaurací, rybích restaurací, plážových barů, zlatnictví, butiků, minimarketů a diskoték. Leží ve svahovitém terénu, v jednom z nejzelenějších koutů poloostrova Ratac. Komplex Zlatna Obala získal název podle přilehlé idylické „Zlaté“ pláže, která se stává čarokrásnou při západu slunce, kdy se vody Mediteránu začnou zabarvovat do nádherné třpytivě zlatavé barvy. Čeká Vás hřejivý svět křišťálově průzračné vody, oblázkových pláží a upravených ploch na opalování, relaxování a zábavu. Rozsáhlý komplex Zlatna Obala je rozdělen do jednotlivých pavilonů, které se rozprostírají kolem centrální budovy, kde se nachází recepce, bary, kavárna, restaurace, odkud je překrásný výhled na moře, okolní hory a k večeru na překrásný západ slunce. Jednotlivé pavilony jsou propojeny spolu s centrální recepcí a centrální budovou cestičkami se schodišti a to v nádherné zeleni. V blízkosti komplexu se nachází také nudistická pláž, která se poodkryje přímo pod útesy, na kterých jsou pozůstatky starobylého opevnění. Nad Zlatnou Obalou se tyčí zelení porostlé pohoří Rumija. Romantické místo, umístěné v zeleni s krásnou pláží pouze pro hosty komplexu Zlatna Obala. Navíc tento klubový komplex poskytne Vám i Vaší rodině celou řadu výhod. Vhodné pro rodinnou dovolenou.

Autor: KOVOTOUR PLUS s.r.o.

Korali ALL INCLUSIVE Club

Hotelový komplex je posazen uprostřed krásné sutomorské pláže, dlouhé necelých 1300 m. Zlatavá barva písku, tyrkysové moře a respekt vzbuzující vysoké hory v zádech společně vytvářejí výjimečnou krásu tohoto prostředí, kterou Vám nabízíme k prožití dovolené. Podél pláže vede promenáda, kde je možné koupit suvenýry, ochutnat některou z místních specialit, případně si v některé z kaváren vychutnat jedinečný západ slunce. Hotel je standardně zařízený, vhodný pro širokou klientelu.

Autor: KOVOTOUR PLUS s.r.o.

Hotel Zlatibor Club

Hotel se nachází nejvýše ze všech hotelů Čanjské riviéry blízko svahů pohoří Rumija. Díky této příhodné pozici je z hotelu krásný panoramatický výhled na okolní hory, pláže a Jadran. Po chodníčku se dostanete na hlavní promenádu podél Čanjské pláže, kde se nacházejí restaurace, bary, obchůdky a sportovní hřiště. Populární hotel, který doporučujeme rodinám s dětmi, párům či ostatní klientele.

Autor: KOVOTOUR PLUS s.r.o.

Hotel Olympic Club

Hotel Olympic leží přímo u překrásné ulcinjské pláže, obklopen v zeleni, a je vzdálen cca 4 km od centra - historického města Ulcinj. Lokalita má velkou přednost v bezprostřední přítomnosti Velike Plaže s tím nejjemnějším pískem. Oblast se také vyznačuje každodenními mírnými větry v odpoledních hodinách. Příjemné místo pro prožití pohodové dovolené široké klientely všech věkových kategorií i pro rodiny s dětmi. Ulcinj se stal velmi vyhledávaným cílem a vynikající poloha hotelu Olympic přispívá ke spokojenosti hostů cestovní kanceláře KOVOTOUR PLUS.

Fotogalerie
3 fotografie

Více na www.kovotour.cz