Ostrov Rhodos spojený s řadou starověkých mýtů nabízí kromě stabilního klimatu nádherné pobřeží, historické památky i romantickou atmosféru. Můžete tu jen tak relaxovat na plážích, ale také podnikat dobrodružné lodní výlety nebo se věnovat turistice. Surfaři si oblíbili západní, větrnější část ostrova kolem letoviska Ixia a jižní výběžek Prasonissi, pro klienty, kteří preferují  klidný pobyt je ideální východní pobřeží s pěkně prohřátou mořskou vodou.

Autor: Greece Tours

Ozdobou Rhodosu je jeho hlavní město s přístavem a nádherným historickým centrem, jehož dominantou jsou unikátní středověké hradby. Malebné křivolaké uličky staré části města lákají turisty k prohlídce obchůdků s kořením a suvenýry nebo k příjemnému posezení v typických řeckých tavernách a kavárničkách.

Autor: Greece Tours

Rhodos – ubytování podle Vašich požadavků

Dovolená Rhodos  je také možnost širokého výběru ubytování.  Někdo třeba dá přednost jednoduchému ubytování  na klidném místě  v komplexu Meropi . Do letoviska Faliraki, odkud je autobusové spojení s hlavním městem, dojdete příjemnou procházku,  stejně jako na 5 minut vzdálenou nudistickou pláž. Rodiny s dětmi tu naleznou  řadu resortů nabízejících pohodlné ubytování s all inclusive, kde se jejich dětí do sytosti  vydovádí na skluzavkách, tobogánech a dalších atrakcích. Chcete-li si užít pohodlí luxusního pětihvězdičkového hotelu, třeba s  privátním bazénem, na Rhodosu si určitě vyberete z řady nabídek.

Nově přibývají také hotely couples only, zajišťující ubytování jen pro dospělé osoby, což je kupříkladu možné v Aquagrand Exclusive Deluxe Resort u vesničky Lindos.

Autor: Greece Tours

Greece-tours.cz – specialista na Řecko

Pokud uvedené tipy lákají, obraťe se Greece-tours.cz. Kromě Rhodosu nabízí také mnoho dalších řeckých ostrovů i atraktivní místa na pevnině. Prázdninová atmosféra, spolehlivé počasí, úžasné pláže a  dech dějin  - to je Řecko.

Autor: Greece Tours

Aktuální nabídka Last minute