Máme velkou radost, že klubové hotely KOVOTOUR PLUS vzbuzují u našich klientů obrovské nadšení a že se do našich klubových hotelů opakovaně vrací. Věříme tedy, že i letos budou patřit k největším lákadlům v naší nabídce.

V letošním roce tedy můžete vyrazit do těchto klubových hotelů: v Černé Hoře:  Sutomore – atraktivní klubový komplex Zlatna Obala (Golden Beach), klubový hotel Korali ALL INCLUSIVE Club, Čanj – hotel Zlatibor Club, Ulcinj – hotel Olympic Club, v Chorvatsku: Crikvenica - depandance Omorika, v Bulharsku: hotel Amfora Club, v Turecku: hotel Adora Beach Club, na Krétě: hotel Phaedra Beach a na Korfu: hotel Pantheon Hall

Autor: KOVOTOUR PLUS s.r.o.

Bohatý i zábavný celodenní animační, sportovní a relaxační program ZCELA ZDARMA

Pod vedením našich zkušených animátorů můžete vyzkoušet a zúčastnit se těchto programů určených pro všechny věkové kategorie

  • celodenní cvičební program pro všechny: profesionální čeští animátoři mají pro Vás připravený speciální cvičební a pohybový program, který si lze vybrat z široké nabídky pro všechny věkové kategorie. Ranní fitness cvičení, ranní aerobní cvičení, odpolední fitness cvičení, zumba, aqua aerobic v bazénu i v moři, cvičení v moři pro všechny věkové kategorie, turnaje ve volejbale, tenisu, kopané i nohejbalu (vše rozděleno a přizpůsobeno výkonu a věku). Cvičební pomůcky k zapůjčení zdarma.
  • denní programy pro děti: dětský klub „Plusíčko“  pro děti od 4-15 let (děti do 4 let v doprovodu rodičů) v češtině (vybavený miniclub a zázemí pro děti), hlídání dětí, soutěže na pláži, možnost zapůjčení sportovních a společenských her, karneval, turnaje v míčových hrách, pirátský den, hledání pokladu, facepainting - malování na obličej, vědomostní kvízy, kreativní práce, odměny, dárky a spousta dalších překvapení. Skvělá zábava pro děti, aby rodiče mohli odpočívat. Samozřejmostí je citlivý a laskavý přístup animátora ke všem dětem.   Děti zažijí spoustu zábavy a poznají nové kamarády. Čekají je různé hry, řádění, soutěže a aktivity – pro každého je tu něco. Děti chtějí poznávat, tvořit i dovádět, miniklub „Plusíčko“ jim to umožní.
  • večerní animační programy pro všechny: promítání celovečerních filmů, zábavné soutěže a hry v rámci klubových večerů, karaoke soutěž, zábavná taneční a pěvecká vystoupení, diskotéky, speciální večer s poznáním místní kultury, zábavy a zvyků.
  • rozmanité a kreativní aktivity jsou  přizpůsobené všem věkovým kategoriím (rodinám, párům, dětem i seniorům).

Další výhody klubu:

  • zvýhodněné ceny výletů
  • slevy ve vybraných obchodech a restauracích
  • možnost zapůjčení sportovních potřeb a společenských her
  • exkluzivní postavení klientů KOVOTOUR PLUS nejen v rámci hotelu, ale také na veřejných místech a zařízeních.

 KLUBOVÝ HOTEL V CHORVATSKU

Depandance Omorika v Chrovatsku.
Autor: KOVOTOUR PLUS s.r.o.

Depandance Omorika

Jednotlivé 3 budovy jsou v těsné blízkosti hotelu Omorika. Nacházejí se v zeleni piniového háje, v mírném svahu nad překrásnou Crikvenickou riviérou. V okolí se nalézají obchůdky, cukrárny, kavárny, bary a hospůdky, kde se můžete občerstvit a příjemně zabavit. Nalézají se zde také dětské koutky s houpačkami, skluzavkami, trampolínami apod. Samotné centrum Crikvenice je vzdáleno pohodlnou panoramatickou procházkou podél moře cca 20 minut. Skvělé místo pro strávení relaxační dovolené s bohatou nabídkou zábavy a poznání krás okolí. Na své si přijdou rodiny s dětmi i páry. Omorika je pro klienty velmi populární již řadu let.

KLUBOVÝ HOTEL V BULHARSKU

Hotel Amfora Club
Autor: KOVOTOUR PLUS s.r.o.

Hotel Amfora Club

Moderní hotelový areál se nachází v jižní části Slunečného pobřeží, cca 1,5 km od Nessebaru, cca 100 m od dlouhé písečné pláže oddělené od hotelu písečnými dunami. V blízkosti hotelu je zastávka prázdninového vláčku, který Vás vezme na všechna místa na Slunečním pobřeží.

KLUBOVÝ HOTEL V TURECKU

Hotel Adora Beach Club v Turecku.
Autor: KOVOTOUR PLUS s.r.o.

Hotel Adora Beach Club

Nádherný menší hotelový areál se nachází v klidné oblasti Kizilot, cca 20 km od Side. Hotelový areál se nachází přímo na písečné pláži, lehátka a slunečníky zdarma. Vynikající hotelový areál přímo na pláži, vhodné pro strávení klidné dovolené.

KLUBOVÝ HOTEL NA KORFU

Hotel Pantheon Hall na Korfu.
Autor: KOVOTOUR PLUS s.r.o.

Hotel Pantheon Hall

Hotel se nachází v přitažlivém letovisku Messongi je ideální volbou pro výletníky, kteří si chtějí užít dovolenou v jihovýchodní části romantického ostrova Korfu. Bydlet budete v příjemném hotelu, v jehož blízkosti se nacházejí útulné restaurace, taverny či obchody. Tato lokalita  je vhodná pro rodiny s malými dětmi nebo méně zkušené plavce, kteří ocení pozvolný vstup z tamní pláže do moře. 

KLUBOVÝ HOTEL NA KRÉTĚ

Hotel Phaedra Beach na Krétě.
Autor: KOVOTOUR PLUS s.r.o.

Hotel Phaedra Beach

Velmi pěkný hotel Phaedra Beach zaujme turisty, kteří k relaxaci vyhledávají slunná a poklidná místa. Hotel s příjemnou rodinnou atmosférou se nachází ve východní části Malie, v severním koutě úžasného řeckého ostrova Kréta. Dovolená Řecko je vhodná i pro aktivní výletníky. Věnovat se můžete vodním sportům nebo si zahrát kulečník či stolní tenis. Zájezd do Řecka, do oblíbeného letoviska Malia, potěší manželské páry i rodiny s dětmi.

Autor: KOVOTOUR PLUS s.r.o.

PROGRAM KLUBU JE ZCELA ZDARMA!

  • bohaté animační programy pro děti i dospělé v češtině
  • sportovní a relaxační program
  • soutěže a sportovní turnaje na souši i ve vodě
  • klub pro děti  Plusíčko v češtině každý den (hlídání dětí, program pro děti, karneval, diskotéky)
  • zumba, aerobic, aqua aerobic v moři nebo v hotelovém bazénu
  • zábavné hry, kreativní činnosti a kulturní program
  • večerní animační programy a představení pro všechny
  • plážové párty
  • karaoke, pěvecké vystoupení
  • stardance (taneční večery)
  • promítání filmů pro děti i dospělé
  • zvýhodněné ceny výletů
  • slevy ve vybraných restauracích a obchodech

Neváhejte a prožijte krásnou relaxační i aktivní dovolenou v klubových hotelech KOVOTOUR PLUS.

Fotogalerie
9 fotografií