Na Zapakatel.cz takových doplňků najdete hned několik – a hlavně za víc než příznivou cenu! A až si vyberete ten nejvhodnější, můžete rovnou mrknout na nabídku dovolených u moře, kterých je tu nespočet a denně přibývají nové!

Mango.
Autor: Zapakatel.cz

Africké mango – maskuje chuť k jídlu a zlepšuje trávení

Ne nadarmo je tenhle doplněk stravy v USA nejoblíbenější – čistě přírodní a silný extrakt z jader afrického manga totiž úměrně eliminuje chuť k jídlu a navíc – co sníte, to díky látkám obsaženým v tabletách mnohem snadněji a rychleji strávíte. A rychlý a dobrý metabolismus, to je klíč k hubnutí! Dnes na Zapakatel.cz pořídíte 72 tablet afrického manga jen za 239 Kč.

Bio-ječmen.
Autor: Zapakatel.cz

Mladý ječmen BIO – zasytí, detoxikuje, redukuje

Prodává se ve formě sušeného přírodního prášku, který si díky speciální metodě sušení zachovává živé enzymy i vitaminy B, C a E. Nápoj, který si z prášku následně připravíte, skvěle zasytí, ale také detoxikuje organismus a pomáhá tělu rychleji spalovat kalorie. Tajemství tohoto elixíru je ukryto v množství zázračného chlorofylu. Mladý ječmen BIO jen za 269 Kč a výsledky budou k nezaplacení.

Káva.
Autor: Zapakatel.cz

Káva na hubnutí MyBodyCoffeeTM – extra porce energie, antioxidantů i vlákniny

Skvělé účinky kávy Arabica, která kromě kofeinu obsahuje i blahodárné antioxidanty, jsou doplněné o výtažky ze zeleného čaje a pravého, tedy nejméně šestiletého ženšenu. Zapomenout nesmíme ani na výjimečnou pre-biotickou vlákninu. 295 Kč a káva na hubnutí je vaše! Pochutnáte si a ještě zhubnete – to je přece skvělá kombinace.

A jakmile budete fit a mít postavičku tak akorát do bikin, můžete se beze strachu vydat k moři! I tady Zapakatel.cz skvěle poslouží!

Španělsko.
Autor: Zapakatel.cz

Vyrazit můžete třeba do temperamentního Španělska – na týden nebo dva od 2860 Kč! V ceně je ubytování s polopenzí v hotelu Rosa Nautica***, který je jen 50 metrů od krásné písečné pláže! A na výlet můžete třeba do nedaleké Barcelony.

Baška Voda.
Autor: Zapakatel.cz

Jestli jste ale stálými fanoušky oblázkových pláží a nám dobře známého Chorvatska, vydat se můžete se Zapakatel.cz i sem – na týden s ubytováním v penzionu u pláže, plnou penzí a dopravou jen za 2990 Kč. Krásné pláže a moře v lokalitě Chorvatsko - Baška voda si můžete užívat ve čtyřech nabízených termínech.

A konečně se posuneme ještě víc na východ – do Itálie. Až na 12 dní si můžete užívat slunce v Kalábrii a ubytování v komplexu Torre Saracena v apartmánech jen 20 m od pláže. Areál nabízí mnoho možností sportovního i kulturního vyžití, dovolená tady je vhodná hlavně pro rodiny s dětmi, ale azurové moře učaruje každému.

Chorvatsko.
Autor: Zapakatel.cz

Tohle je jen náš výběr, ale když si projdete stránky Zapakatel.cz, zjistíte, že tam je mnoho jiných nabídek na dovolené, a to i levnější –  třeba Chorvatsko s vlastní dopravou a ubytováním v campu vás taková 12denní dovolená může vyjít na krásných 1040 Kč.