Jarní pohoda na sjezdovkách

Začátek března, slunce už svítí nejen na Medvědín, ale i na severní svahy Svatého Petru a Hromovky. Na sjezdovkách leží dostatečná vrstva sněhu a celý resort je v plném provozu. Od 19.3.navíc s výhodou nižších cen vedlejší sezóny. Hlavní nápor lyžařů na místní sjezdovky pomalu opadá, takže jarní návštěvníky vítají dokonale upravené, volné sjezdovky. Do začátku dubna bývají obvykle v provozu i všechny tři místní snowparky a upravují se také běžecké trasy na Horních Mísečkách i Krkonošská magistrála. Nevěříte? Pak jsou Vám  k dispozici webové stránky www.skiareal.cz, kde naleznete nejen info o aktuálním počasí a stavu sněhové pokrývky, ale i aktuální záběry kamer z několika míst ve středisku.

Autor: Špindlerův Mlýn

Ubytování s permanentkou již od 890,-Kč/den

Rakousko, Itálie a teď už i Špindl (po vzoru alpských středisek) – ubytovací balíčky včetně skipasu se slevou čekají tuto sezónu na všechny, kdo přijedou v termínu 18.3. – 8.4. 2012 a ubytují se minimálně na 3 noci. Ubytování s permanentkou seženete již od 890,-Kč/den. Kompletní servis včetně prodeje balíčků a nabídky dalších služeb poskytnou místní Infocentra SPINDL.info a Skolmax Info.

Autor: Špindlerův Mlýn

Pro pohodlný výběr z tepla domova poslouží web www.spindleruv-mlyn.com. Zde naleznete kromě těchto balíčků i aktuální Last Minute ceny pro Špindl, webkamery i přímé kontakty na místní hotely.

Ubytování na jaře pořídíte ve Špindlu již od 350.-Kč na osobu včetně snídaně. Většina ubytovacích zařízení má zahrnutou v ceně pobytu i snídani.

Autor: Špindlerův Mlýn

Lyžování s dětmi

Jedete lyžovat celá rodina? V péči o ty nejmenší prodělal Špindl stejně jako další česká střediska v posledních letech velký rozvoj. Nyní jsou dětem (a vlastně i jejich rodičům) k dispozici tři dětské parky i s populárními pojízdnými koberci- ve Svatém Petru u čtyřsedačkové lanovky, u Hotelu Harmony a Brumíkův park na Horních Mísečkách. Program v dětských parcích vrcholí vždy v pátek a sobotu, takže o závodění ani maškarní ples nepřijdou také víkendoví návštěvníci. Ve Svatém Petru je navíc přímo u dětské školičky k dispozici také zázemí dětského koutku, kde školení profíci pohlídají i ty nejmenší ratolesti- nelyžaře již za 150,-Kč/hod. Kompletní týdenní program lyžařských školiček a ceník služeb je k dispozici na www.skolmax.cz.

Autor: Špindlerův Mlýn

Nebojte se vysokých cen

Oběd pořídíte od 85.-Kč. Večeře začínají na ceně 110.-Kč.  Při výběru restaurace máte možnost předem nahlédnout do jídelního lístku, abyste si naladili chuťové pohárky a chuti přizpůsobili i peněženku. Pravdou je, že ve Špindlu si na své přijdou i opravdoví gurmáni. Taková pečená kachýnka na pomerančích a lesním medu nebo šťavnatý steak z místních chovů za ten hřích opravdu stojí...V tomto případě však výběru jídla odpovídá i cena.

Wellness a relax centra

Po celodenním sportování si zasloužíte právem odpočinek a zdejší relax centra jsou k tomu plně přizpůsobena. Thajské masáže, masáže mořskými lasturami nebo třeba Knipův chodník, bylinkové, senné, tropické i klasické finské sauny a samozřejmě i bazény, to vše je ve Špindlu k dispozici. I proto je Špindl tolik oblíben a navštěvován. Vždyť dříve se honosil titulem „vzdušné lázně„ a nyní se k tomuto titulu postupně navrací.

Autor: Špindlerův Mlýn

Březnové hity

10.-11.3. Quiksilver Snowjam- tradiční snowboardový mezinárodní závod i letos ve Svatém Petru.

22.-25.3. Mistrovství ČR v alpských disciplinách ve Svatém Petru.

29.3.- 1.4. Burton Špindl Spring Sessions- největší snowboardová a freestyle session černá sjezdovka a okolí ve Sv.Petru  letos ve stylu Mexico.