Vzdálená Florida poskytuje zpěvačce naprostou anonymitu. V klidu tak může odhodit vršek plavek, aniž by se musela strachovat, že její poprsí vyfotí někdo jiný, než její manžel. Po takových to radovánkách u bazénu, které si rodinka dopřává téměř denně, jde malý Kristián na kutě. Moderátorce tak prý většinou začne dvouhodinová siesta.

Na procházky po pláži s malým Kristiánkem potřebuje milovnice drahých rób pouze plavky
Autor: Foto archiv Gábiny Partyšové

„Jezdím autem značky Porsche, máme byt v Pařížské a nádherný dům za Prahou. Myslím ale, že bych uměla být šťastná, i kdybych měla Škodovku a bydlela bych, jako do svých 18 let, v paneláku. Nejdůležitější totiž je, s kým život žijete,“ nechala se před časem slyšet moderátorka. Možná opravdu ano! Kdyby ale moderátorka trávila dovolenou pod stanem místo slunné Floridy, mluvila by třeba trochu jinak. Ale má za manžela movitého Josefa Koktu, takže řeší jen příjemné věci!

Moderátorka Gábina Partyšová přiznala, že narozením syna Kristiána, nastala v jejím životě velká změna: „Jsme s manželem šest a půl roku, přičemž pět let jsme žili takovým bezproblémovým životem – společnost, večírky, cestování, dovolené. Dělali jsme všechno, co jsme chtěli, co nás bavilo. Narozením syna přišla ale skutečná realita.“ Tu zpříjemňuje možnost odcestovat do jejich domu na Floridu, kde společně s celou rodinou tráví dovolenou.

Moderátorka je známá hlavně slabostí pro krásné a drahé róby. Zahraničí je na nakupování prý jak dělané. „Ačkoli jsem vyhlášená hadrářka, moc ráda po obchodech nechodím. Dopřávám si nákupy s chutí jen někde v zahraničí na dovolené, ale v Čechách ne,“ přiznala před časem v rozhovoru pro Blesk. Na procházky po pláži s malým Kristiánkem však potřebuje pouze plavky.

Fotogalerie
6 fotografií

Další EXKLUZIVNÍ fotografie najdete v úterním tištěném Blesku!

Pro moderátorku bylo zřejmě těžké opustit svět naprosté bezstarostnosti a vrhnout se na přebalování. „Stresoval mě pocit, že mi zůstane miminko už navždy. Musím přiznat, že až po třech měsících jsem si zvykla na Kristiánkovu stálou přítomnost a na to, že je můj a že ho opravdu budu mít do konce života,“ svěřila v nedávném rozhovoru Blesku. Nyní už je se synem tedy sehraná dvojka.