Ne vždy znamená vysoká cena také vysoký standard služeb. A ne vždy platí, že čím více hvězdiček hotel má, tím je lepší. Hvězdičkové hodnocení není totiž vždy oficiální, proto je dobré si o hotelu, kam se chystáte, zjistit co nejvíc informací.

V hotelech, které vám ve výčtu nabízíme mi, ale na nepříjemného číšníka a nedůslednou pokojskou nenarazíte. Patří totiž k těm nejlepším na světě. Tady se o vás prvotřídně postarají, ať už vaše požadavky budou jakékoli. Počítejte ale s tím, že občas nepůjde o zrovna levný špás. 

Sandals Regency Spa – hotel na nejromantičtějším ostrově světa

Svatá Lucie je prý nejromantičtější ostrov planety. A právě na něm leží i jeden z nejpřepychovějších resortů, kam se můžete vydat. Přidělí vám tady osobního komorníka, zaplavat si budete moci v bazénu s báječným výhledem a večeři si vychutnat třeba přímo na pláži. Pohádková krajina Svaté Lucie je poseta několika luxusními resorty. Kromě božských výhledů z úpatí hory na Karibik pod vámi je spojuje také neustálá snaha splnit každé vaše přání.

Podívejte se na další romantická místa: Zadáno pro zamilované: Podívejte se na žebříček nejromantičtějších míst planety!

V téhle luxusní vile s vlastním bazénem i pláží můžete bydlet na Zanzibaru.
Autor: ESO travel

Jak chápat hvězdičkové hodnocení?

Hvězdičky hotelům udělují buď speciální asociace, nebo si je hotely udělují samy. Jaká metoda je objektivnější není nutné zdůrazňovat. Až si budete vybírat hotel, podívejte se, podle jakých certifikátů daný hotel svoje hvězdné ohodnocení odvozuje. Každá země má vlastní asociaci, která hvězdičky uděluje, je tedy dobré se vždy nejprve zorientovat v tom, jaké poměry a standardy pro vybranou zemi platí.

Coral Sand Resort –  australský hotel zadaný pro dospělé

Na nejsevernějším ostrově souostroví Mamanuca na pláži Trinity Beach leží luxusní resort , kde se můžete ubytovat v přepychových bungalovech „bure“. Hlavní devízou tohoto australského resortu, ze kterého je to jen kousek k Velkému bariérovému útesu, je klid a soukromí. Dokonce tu není možné ubytovat se s dětmi mladšími 12 let – na pláži už nebudete muset neustále z osušky třepat písek z přebíhajících dětských nožiček.

Vidíte ty malé domečky vlevo nahoře? To je luxusní eko resort v pralese na Kostarice.
Autor: Lapa Rios Ecolodge

Lapa Rios EcoLodge – eko hotel v Kostarice

Romantika s eko příchutí, tak by se dal charakterizovat pobyt ve speciálním hotelu v Kostarice. Bydlení je tu vyrobeno z přírodních recyklovaných a recyklovatelných materiálů, voda se ohřívá pomocí solární energie a to, co dostanete na talíř, může být z velké části vypěstované na zdejší zahrádce. Romantický resort najdete v privátní přírodní rezervaci, všechny domky jsou postavené ze dřeva, kolem je tropická džungle a skvostný výhled na moře 100 metrů pod vámi.

Komplex Le Touessrok leží na ostrůvcích a je propojen můstky a loďkami.
Autor: ESO travel

Hotel Le Touessrok – luxus na Mauritiu

Mauritius je právem považovaný za jednu z nejluxusnějších lokalit planety. Ostrov je totiž poměrně malý a resortů na něm je tedy jen omezené množství. Ceny zájezdů se tak šplhají do závratných výšin.

Maledivy také patří ke špičce: Jak vypadá OPRAVDU luxusní dovolená? Podívejte se na zázemí resortů na Maledivách!

Nejslavnější a nejoceňovanější je hotel Le Touessrok. Rozkládá se na malých ostrůvcích, takže třeba do restaurace vás vozí privátní lodě. Korálové moře a pláže tu doplňuje krásná architektura hotelu i unikátní služby jako kulinářské show nebo golfové turnaje.

V Ekoresortu na Kostarice je všechno ze dřeva a luxus se tu snoubí s ekologií.
Autor: Lapa Rios EcoLodge

Diamonds Star of the East – luxusní privátní vily na Zanzibaru

Jen 11 soukromých vil v africkém stylu, kde ke každé vile náleží soukromá pláž, soukromý bazén a zahrada, soukromá vířivka i služby komorníka, který vám na vaši soukromou terasu bude celý den i noc servírovat chlazené koktejly s výhledem na oceán. Tohle je luxus s velkým L, kde nemusíte ani chodit – je pro vás nachystán i elektromobil.

Cestovní kancelář ESO travel, specialista na Asii, Severní, Jižní a střední Ameriku, Tichomoří a Afriku vybírá z nabídky luxusní zájezdy
Soukromé vily na Zanzibaru

Rajský Zanizbar, provoněný kořením, soukromé vily a soukromé pláže. Pobyt v tomhle resortu se rovná výletu do fantazie, kde se sny mění ve skutečnost. Nechte se zlákat!

Autor: ESO travel
 

Písečný ráj na Mauriciu

Úžasný komplex na soukromém ostrově, obetkaný bílými plážemi a azurovými lagunami. Dopřejte si maximální soukromí, prvotřídní služby a neuvěřitelně exotickou romantiku.

 
Autor: ESO travel
Luxusní soukromí v Austrálii

Zapadající slunce ozáří vlnky moře do oranžova a vy při svíčkách pojídáte speciality zdejšího šéfkuchaře. Luxus v Austrálii? Vydejte se do nádherného dovolenkového ráje v Cairns.

 
Autor: ESO travel