Pečlivá kontrola, kterou doma neuděláte

Někteří motoristé si myslí, že prohlídku auta po zimě zvládnou udělat v pohodě sami. Pro bezpečný a spolehlivý provoz ale ani zdaleka nestačí jen zkontrolovat základní provozní kapaliny, vyměnit a dofouknout pneumatiky a auto umýt. Rok od roku přibývá řidičů, kteří raději využijí služeb odborníků, kteří disponují veškerým potřebným servisním vybavením a diagnostikou. Soupis doporučených úkonů v rámci Jarní servisní akce Škoda zahrnuje jasně definované oblasti vozu, které musí pracovníci autorizovaného servisu pečlivě zkontrolovat, aby měl jeho majitel jistotu dalšího bezproblémového provozu. Jarní servisní akce zahrnuje například kontrolu brzdového systému a podvozku, diagnostiku vozu s výpisem paměti závad, kontrolu funkčnosti klimatizace, zátěžový test akumulátoru, kontrolu funkčnosti a nastavení osvětlení, prověření funkce stěračů a ostřikovačů či kontrolu množství motorového oleje, chladicí kapaliny a brzdové kapaliny. Nezapomíná se ani na zjištění tlaku a stavu pneumatik, a to včetně rezervy, nebo často opomíjenou kontrolu platnosti lékárničky či STK.

Šeková knížka je zárukou výhodných oprav

Pokud během prohlídky v servisu objeví na vašem voze nějaké neduhy, můžete se rovnou domluvit na jejich odstranění. V autorizovaném servisu Škoda máte vždy garanci použití nejen příslušných originálních dílů, které splňují veškeré kvalitativní i bezpečnostní předpisy, ale můžete si být také jisti, že budou během opravy aplikovány odpovídající servisní postupy – třeba seřízení geometrie přední nápravy je po zimním období více než doporučeníhodné. K tomu je všem majitelům vozů starších 4 let k dispozici tzv. Šeková knížka, díky které mohou čerpat spoustu dalších slev.

Výhodné ceny originálních dílů a příslušenství

…a seznam výhod v rámci Jarní servisní akce dále pokračuje, škodovka v akci nabízí i díly a příslušenství, třeba letní pneumatiky můžete pořídit se slevou až 25 %. Z dalších slev stojí za zmínku široká nabídka disků kol, střešních nosičů, praktických plastových van do kufru, dětských autosedaček atd. Kompletní informace a seznam zvýhodněných produktů naleznete na www.servisniakce.cz, kde také zjistíte příjemné překvapení – doporučená cena Jarní servisní akce Škoda je totiž pouze 249 Kč!

Fotogalerie
5 fotografií

  Advertisement