Třeba skvělou možnost vyměnit vozidlo až do deseti dnů od jeho nákupu. A to je bonus, který nenabídne ani prodejce nových vozidel.

„Chápeme, že při nákupu ojetého vozu mohou nastat různé situace,“ říká Pavel Foltýn z Auto ESA, a vysvětluje: „Například až doma klient zjistí, že s vozem nezajede do garáže, nebo že se mu do zavazadlového prostoru nevejde třeba dětský kočárek.“ V Auto ESA chtějí, aby se klienti takovými problémy nemuseli stresovat a nabízejí pro podobné případy možnost vyměnit vozidlo za jiné. Zákazník by měl pouze dodržet základní předpoklad pro výměnu – vozidlo vyměnit do deseti dnů od jeho nákupu a vrátit jej ve stejném stavu v jakém jej kupoval, tedy především nehavarované a nepoškozené.

Autor: Auto ESA

Dalším bonusem, který v Auto ESA nabízejí a který není v segmentu ojetých vozidel tak úplně běžný, je Karta asistenčních služeb. „Ke každému vozu nabídneme zákazníkovi asistenční kartičku, která mu umožní čerpat širokou škálu služeb,“ říká Foltýn. V nabídce tak je například sleva na servisní práce v síti cca 400 servisů po celé České republice, možnost zapůjčení náhradního vozu, asistenční pomoc v případě závady, nehody nebo nedostatku paliva, náhradní ubytované nebo doprava a mnoho dalšího.

Existuje mnoho doporučení a rad jak kupovat ojeté auto. Jedna rada je ale k nezaplacení: „Nekupujte od neznámého člověka na ulici nebo v necertifikovaném autobazaru,“ doporučuje Foltýn z Auto ESA. Auto ESA je nejen první certifikovaný prodejce ojetých vozidel v České republice, ale také dává ke svým vozům Certifikát kontroly vozu. Certifikovaný prodejce, vozy s certifikátem kontroly a možnost výměny vozu do deseti dnů, tak dělají z nákupu v Auto ESA jistotu dobrého obchodu.